Sepanjang Jalan Kenangan 2009

Tiba-tiba tergerak nak buat satu lagi entry untuk penutup 2009. Walaupun sekarang dah melangkah masuk 2010, tapi tak salah untuk keluarkan entry begini. Lebih tepat segala angka-angka yang untuk statistik. Mari aku senaraikan semua statistik penting untuk blog ni. Statistik bermula 12 tengah malam, 1 Januari 2009 sehingga 11.59 malam, 31 Desember 2009. Aku bukanlah nak menunjuk-nunjuk sebab aku tau blog aku tak sepopular blog orang lain. Dan harus di ingat, aku banyak mengabaikan blog aku sejak penghujung tahun 2007 (aku mula bekerja) dan baru beberapa bulan lepas aku mula memberi perhatian pada blog aku ni. Aku senaraikan 15 teratas untuk setiap kategori. Statistik di ambil dari Google Analytics.

Referring Sites (Terima kasih)

1. Google (Organic) – 12,882 visits
2. (direct)/(none) – 2,025 visits
3. Yahoo (Organic) – 972 visits
4. nurulism.com518 visits
5. Search (Organic) – 262 visits
6. Twitter.com – 259 visits
7. Facebook.com - 233 visits
8. feedburner (feed) – 204 visits
9. images.google.com.my – 166 visits
10. nuruloveme.blogspot.com115 visits
11. iidiarikuii.blogspot.com106 visits
12. tranungkite.net – 90 visits
13. networkblogs.com – 76 visits
14. justkhai.com – 72 visits
15. nesya.shutterpix.net – 69 visits

Entry Paling Hangat!

1. Doa akhir tahun dan awal tahun hijrah6,647 views
2. Home3,444 views
3. Tips dari Dr. Fadzilah Kamsah1,117 views
4. Sajak Merdeka1,083 views
5. Tips dari Dr. Fadzilah Kamsah789 views (aku tak paham kenapa 2 kali entry ni)
6. MP3 Raya543 views
7. Kenapa Lelaki Suka Buah Dada538 views
8. Lebih besar buah dada lebih pandai413 views
9. Tazkirah Jumaat245 views
10. Jemputan Majlis Perkahwinan230 views
11. Sajak Merdeka223 views
12. Tazkirah Jumaat211 views
13. Cabaran Twitter Merdeka207 views
14. Selamat Hari Ibu (2)178 views
15. Entry Rojak #7164 views

Keyword hangat!

1. doa akhir tahun – 1,710 carian
2. doa awal dan akhir tahun – 1,047 carian
3. dr. fadzilah kamsah – 682 carian
4. doa awal tahun hijrah – 571 carian
5. sajak merdeka – 530 carian
6. fadzilah kamsah – 400 carian
7. tazkirah jumaat – 363 carian
8. doa akhir tahun dan awal tahun – 298 carian
9. koleksi sajak kemerdekaan – 296 carian
10. johari window – 273 carian
11. doa akhir dan awal tahun – 178 carian
12. doa awal tahun dan akhir tahun – 129 carian
13. doa awal tahun – 123 carian
14. doa akhir tahun hijrah – 117 carian
15. nurulism – 115 carian

Sempena tahun baru, aku dah onkan plugin commentluv untuk pengunjung blog ni. Kau orang dah biasakan dengan plugin tu? Hehe. Aku juga tengah kumpulkan balik link kawan-kawan blogger yang ada sebab database wordpress aku rosak beberapa bulan lepas. Yang mana nak buat link exchange, bolehlah isi borang atau tegur aku di twitter. Yang nak mintak link exchange tu, pastikan kau orang dah link kat aku dulu tau!

P/s : Aku terfikir nak buat pengiklanan terus dekat blog ni. Layak ke ek? Hehe. Nanti nak buat percubaan la. ;-)

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    menarik gak kluarkan post berkaitan statistik nie, bleh motivate diri gak nie utk berusaha lebih keras lagi…chaiyok..chaiyok…

    [Reply]

    Mr Kay Em Why Reply:

    itu la. sambil-sambil tu boleh kongsi dengan rakan-rakan blogger yang lain apa keyword yg laku.. hehe

    [Reply]

  2. says

    banyak plak orang google NURULISM masuk ke kau.

    [Reply]

    Mr Kay Em Why Reply:

    itu yang aku pelik sebenarnya. haha. tp jelas ko punya die-hard-fan yang boleh kata tahap fanatik sbb merata-rata cari ko

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge