Kenapa Lelaki Suka Buah Dada?

Sebenarnya tajuk entry ni adalah berdasarkan keyword yang sangat banyak masuk ke blog ni sejak beberapa minggu ni. Aku kena terangkan dulu. Kalau tak nanti ada yang cakap “Kay sejak-sejak kawin ni asyik cerita pasal buah dada je”. Tak, tak. Aku cuma terkejut keyword ni sangat banyak.

Aku pun tak pandai nak jawab soalan ni. Ada sesiapa yang boleh tolong jawabkan? Wahai lelaki-lelaki Malaya sekalian. Haha. Aku serah kat kau orang la untuk jawab yek!

Ada lagi keyword-keyword yang berkaitan buah dada. Antaranya :

Keyword-keyword lain macam tak sedap untuk di share di sini. Biar aku saja yang tahu. Tapi keyword yang “Besarkan buah dada” tu memang sangat tak boleh blah. Harap maklum kepada cik-cik dan puan-puan atau mungkin tuan-tuan sekalian. Di sini tak ada cara-cara untuk besarkan buah dada ya! Kalau ada para suami yang masuk ke sini untuk mencari cara-cara membesarkan buah dada isteri, apa kata kau pergi baca salah satu entry menarik Kak Jie.

Entry tamat di sini. Lelaki-lelaki malaya yang nak tolong jawab, sila jawab di komen. Kalau tak ada, boleh bersurai. Sambung kerja masing dengan fokus, bukan dengan nafsu! Haha.

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    ewahh berdesup desup manusia masuk nnt dgn harapan dpt membesarkan buah dada HAHAHHA dan pasti akan hampa gila bila takde pun cara2 tersebut :p

    lelaki mana tak suka buah dada mmg sooo gay :p HAHAHHA apa punya statement nih? ok.tak penting :p

    byk org gila seks kot dok google benda2 mengarut tu :D

    [Reply]

    Mr Kay Em Why Reply:

    haha.. statement yg tak boleh blah but true.. haha

    [Reply]

    jim Reply:

    omg O.0 plz jangan say lelaki x suke buah dada a.k.a tits sebagai gay . Sila baca reason di bawah:

    1.Aku x suke. Tapi kalau depa xde memang aku nangisla.
    2.Aku bukan gay :Proofnya aku still ada nafsu dengan perempuan(tak fikir aurat pun,tapi kecantikan)

    [Reply]

  2. says

    wooooo…tajuk mmg la rs membuatkan saya nak membukak page ini dan teros komen..mcm sengal jugak..adoi,nak gelak..bagos kay..*menangis sape gi site ni,tp xde apa2..ahha*

    yonnaaaaaaaaaa…statement u tu nak gelak je bace..hehehe

    [Reply]

    Mr Kay Em Why Reply:

    apa yang jadi tarikkan ek? nak tau jawapan untuk soalan tu ke? hehe

    [Reply]

  3. says

    erm…sedap digentel, sedap diramas…ops…no komen…
    tuler sebabnya bahagian dada perlu ditutup dgn cara yg dianjurkan agama…

    [Reply]

    Mr Kay Em Why Reply:

    yerp, aku setuju.. tiba-tiba dapat idea untuk entry lain plak.. haha

    [Reply]

  4. says

    haha. aku tak cukup umo tuk entri sebegini. huaaa~

    [Reply]

    Mr Kay Em Why Reply:

    tak cukup umo untuk jawab? bawak bersabar orang muda.. hahaha

    [Reply]

    ejam Reply:

    takper aman…kau kumpulkan segala ilmu rumah tangga nie dulu, nanti senang skit nk apply bila dh tiba masanya…
    bila ilmu penuh di dada xperlu lagi nak main dada…ops…hehe

    [Reply]

    jim Reply:

    jangan risau, im with you. Don’t worry be happy OK?

    Umur aku 10+19-17+3333-3330=?

    [Reply]

  5. says

    mungkin dulu masa kecik ade pengalaman dengan buah dada..mcm menyusu..so dah buah dada ni ade significant sentimental value pada lelaki.

    [Reply]

    Mr Kay Em Why Reply:

    ada logiknya pendapat ko tu.. erm.. boleh di terima kot.. hehe

    [Reply]

  6. says

    wah makin meletup pula keyword buah dada ni. ni yang rasa nak manipulasikan lagi kisahnya (ha3).

    bak kata kak jie, ia adalah makanan dan minuman bayi.

    kata aku pula, kalau tahu rahsianya, ia adalah part hubungan kelamin yang boleh jadi takleh handle juga (he3).

    tak percaya? belajarlah tentang perempuan dari hari-harinya ;)

    [Reply]

    Mr Kay Em Why Reply:

    Wow! pendapat yang sangat mahal dari orang yang banyak pengalaman! hahaha.. tapi aku harap yang belajar tu, biarlah mereka yang sudah halal..

    [Reply]

  7. says

    series segan giler nak citer kesah dalam
    kelambu. memang takkan citr la.

    tapi dari sudut pandangan lelaki… ianya memang
    satu tarikan. tapi ingatlah.. kalau memaksa isteri
    membesarkan payudara adalah satu tekanan mental
    untuk dia.

    dah ijab dan kabul… maka terima saja apa yang
    ada dengan seadanya.. kalau nak besar.. kene
    rajin-rajin la usahanya. hehehe~

    [Reply]

    blowie Reply:

    Rajin usaha? Hmmmm.

    Saya budak baru belajar,boleh abg tolong tunjukkan?
    Mak saya kata,malu bertanya sesat jalan. Wakakakaka

    [Reply]

    Mr Kay Em Why Reply:

    kau dah cukup umur ke belum ni? haha.. kalau dah ada yg halal, mesti terus pandai macam mana nak usaha :p

    [Reply]

    Mr Kay Em Why Reply:

    aku mmg tak suruh cerita kisah dalam kelambu pon :p

    aku setuju dengan pendapat kau. kalau dah ijab dan kabul, jgn komplen apa2 lagi dah.. hehe

    [Reply]

  8. says

    aku suka buah dada yg natural gitu..not too big, n not too small..haha

    [Reply]

    Mr Kay Em Why Reply:

    natural maksudnya semula jadi.. tak ada kaitan besar kecik bro.. maybe ko maksudkan yg sedang2 aje? :p

    [Reply]

    jim Reply:

    yeah aku pon sama mcm dia.Go go clean minded!(cleanlah konon.)

    [Reply]

  9. Haiza says

    hmmm… bercakap pasal buah dada ni.. memang lelaki kalau pandang perempuan ke situ la yg dia tgk bila di depan dan bila dibelakang yg dipandang ialah bumper..huhu
    mungkin kerana lelaki tak de buah dada..dan ianya amat unik dan menarik perhatian..apalg kalau ianya agak menonjol..kadang2 aku malu tgk ramai perempuan yg tjk aset diaorg yg satu ni..tapi kdg2 aku terpegun jgk kalau mereka punya aset tu agak besow dan pejal huhu apa2 pun aku rasa kan lelaki sukakannya sbb ianya nampak menarik dan geram kot..apalg kalau saiznya besow…huhu jg2 yea wanita2 diluar sana..tutup aset anda itu krn yg berhak hanya seorg..iaitu suami anda..hihi

    [Reply]

    jim Reply:

    i hate bila pompuan besowkan buah dada apabila mrk punya dah cukup saiz.

    [Reply]

  10. says

    Buah tu memang kegemaran org lelaki kerana ianya asal dari kecil lagi dah diberi punca dari situ. Bagi yang lahir tiada ibu, saya bersimpati dengan anda tapi janganlah dera isteri bila kawin nanti..

    [Reply]

  11. mimie says

    xtau nak komen(tp sure pnjg komen nih..hehe)…
    sbg org yg diciptakan dgn keadaan buah dada yg besar kdg2 ada mslhnya..kitorg pkai tudung,ttup dada tp bntuknya msih xdpt sorok n jd tumpuan para lelaki nakal xkira umur.
    Dok driving dlm keta-80km/j,org bwa motor dari blkg ble nmpk n amik kesempatan panjangkan tgn curi2 raba dri tingkap yg separuh trbuka,lantas pecut.smpat lg tu??!tu terjadi kt sy sendiri..(tingkap trpksa bukak separuh coz aircond rosak)

    Bkn x brsyukur,tp utk ingatan wat yg asik fikir nk besarkan tang tu..kami xbangga dgn saiz bgini&bkn kemahuan kami.tp dah anugerah tuhan,wajib disyukuri apa adanya… :)

    [Reply]

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge