Jemputan Majlis Perkahwinan

Kad kawen (depan)

Alhamdulillah. Dah lama aku nantikan saat ni. Aku dah tunda untuk buat entry ni beberapa hari dan akhirnya semua dah check list dah lengkap untuk aku publish entry ni.

InsyaAllah, cukup-cukup sebulan dari sekarang aku akan diijab kabulkan. Ramai yang bertanya-tanya. Mungkin agak terlambat aku umumkan tarikh. Maafkan aku. Banyak benda yang terpaksa aku uruskan terlebih dahulu sebelum aku umumkan tarikh. Kad jemputan pun baru siap ahad lepas. Itu pun lepas seminggu aku bambu budak-budak kedai kad ni. Habis pahala puasa aku.

P1010796

Korang boleh tolong aku tak? Tolong sikit je. Tolong berikan alamat korang kat sini. InsyaAllah, akan aku poskan kad jemputan sejurus selepas aku dapat alamat korang.

Oh ya, aku belum umumkan tarikh Majlis Resepsi di sebelah aku. Ini detailnya.

Tempat : Kampung halaman aku di Segamat, Johor
Tarikh : 25 Okt 2009
Hari : Ahad

Memang dah tak berapa lama. Jadi aku harap sangat korang boleh tolong bagi alamat korang secepat mungkin. Okay?

P/s : Bagi yang tak nampak link untuk bg alamat, korang boleh pegi ke http://khairul.mywalimah.com . Sila jangan tinggalkan alamat anda di bahagian komen.

P/p/s : Mesti teruk aku kene kutuk pasal kaler kad ni. Eh, tp jangan main-main, kad ni cuma ada kat kedai kad kawen tu cuma sejam je dah ada orang tempah kaler yg sama (sebelum ni takde orang tempah kad kaler oren kat kedai tu). Warna yang aku sendiri cari dan pilih. Hehe.

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    okay la tuh…. mana alamat kat seremban pulak? ;)

    [Reply]

    Mr Kay Em Why Reply:

    seremban tuh bukan majlis aku.. lagi pon limited.. takleh nak letak kat sini kan.. masukkan je alamat ko kat site tuh.. tak pon nnt jumpe bebila.. raya ke nnt ;)

    [Reply]

  2. says

    dasar giler oren..hehe
    InsyaAllah kalau berkesempatan aku akan hadir, lagipun jumaat sabtu dan ahad tu aku ada di KL coz ada kelas homeopathy.
    Takper aku akan cuba ejas mana2 ker.

    Tahniah ler kawen juga kau dlm usia muda,
    aku dh jejak 27 tahun baru dpt peluang nie,
    majlis aku 03.10.09 kau jgn lupa dtg yer, aku tak nak hadiah kaler oren tau…hehe

    Tahniah, Moga Kekal Hingga Hujung Nyawa.
    Moga Dapat Ramai Baby Yang Comel2.

    [Reply]

  3. says

    ape ni lecehla bagi alamat kat website tu
    dah tulis email, kene proceed to email pulak
    aish you mintak abg I jekla address umah I
    pluss abg mesti pegi kot wedding you
    I takde dekat Mlysia time tu.. so sorry.
    Anyway, congratulations and slamat hari raya!!

    [Reply]

  4. ibmz says

    tahniah kayrol… ko ingat tak aku lagi nih… pekerja ayah kau dulu.. (is).. insyallah aku dtg kalau takde aral melintang kat rail ketapi tu… hahahahaha… oren pon lawa apa…..

    [Reply]

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge