Selamat Ulangtahun Perkahwinan, isteriku

Kek kahwin geek

Pejam celik, pejam celik, sekejap je dah 3 tahun berlalu. 16/10/2012 – genap 3 tahun ikatan yang dibina. – Tahun pertama tak berapa nak celebrate, 6 hari sebelum ulangtahun perkahwinan, kami kehilangan anak dalam kandungan. – Tahun kedua, pelbagai masalah melanda sampai aku tak fikir nak celebrate apa-apa. My bad. Tahun ni tengoklah ada rezeki […]

Blog – Permulaan, Pertengahan dan Pengakhiran

Blogging reason

Sudah lama tidak berblog. Agak sukar memaksa diri memulakan ayat di sini. Sebenarnya, setelah sekian lama blog ini mengalami masalah di bahagian admin tapi terlalu malas untuk di betulkan kerana banyak kerja lain yang nak di buat. Masalah di bahagian admin menyebabkan kesukaran untuk update post. Ah, sudahlah. Semua tu alasan je. Orang kata nak […]

Kejayaan tidak datang pada percubaan pertama

Charles Forman

Siapa dia yang tersenyum sampai ke telinga dalam gambar diatas? Apa yang membuatkan dia boleh tersenyum sebegitu rupa? Dan apa maksud perkataan yang ada dalam gambar tersebut? Tweet Share