Kejayaan tidak datang pada percubaan pertama

Charles Forman

Siapa dia yang tersenyum sampai ke telinga dalam gambar diatas? Apa yang membuatkan dia boleh tersenyum sebegitu rupa? Dan apa maksud perkataan yang ada dalam gambar tersebut? Tweet Share

Detiknya hampir tiba…

Kroni2 yg tidak akan ku lupakan… Semakin hampir dgn penghujung Ogos, rakyat Malaysia menghitung2 hari utk mengambut Hari Kebangsaan ke 49… tp aku plak menghitung2 duit dalam bank utk renew domain dan hosting yg aku letak blog ni… domain dan hosting akan expired pada 29 Ogos 2006… dan aku semakin sesak sbb poket aku sesak […]

Rojak lagi…

Sekadar utk hiasan… Owang dah bising aku tak update… sowie lar.. aku bz sgt sampai tak sempat nak update… citer utk update tuh mmg dah ade… tp takde masa nak ketik2 update… byk benda lain aku nak ketik2… mcm biasa, bile dah lama aku tak update, sure byk benda nak citer… maka entry ni bakal […]