Rojak lagi…

Degil beno budak ni...
Sekadar utk hiasan…

Owang dah bising aku tak update… sowie lar.. aku bz sgt sampai tak sempat nak update… citer utk update tuh mmg dah ade… tp takde masa nak ketik2 update… byk benda lain aku nak ketik2… mcm biasa, bile dah lama aku tak update, sure byk benda nak citer… maka entry ni bakal jadi rojak… haha.. entry rojak mmg identiti aku lar nampak nye.. huhu…

Tua sebelom masa…

Semenjak 2 menjak ni mmg aku terasa tua sgt… Umo baru nak masuk 21 lagi bape bulan… tp pelupe dah ngalahkan org umo 41… sedih sangat… benda2 simple pon kdg2 aku leh lupe… byk sgt berlaku yg menunjukkan aku ni dah pelupe tahap gaban.. isk…

Ari Ahad ari tuh ade 3 org member aku pesan… “Kay, jgn lupe, esok meeting kol 9 malam kat SRC Room”… bile bangun pagi isnin tuh.. aku cuma igt, meeting kol 9 mlm kat SRC… ari ape? ari isnin? Selasa? atau rabu? huaaaa.. aku menggelabah carik balik archive dlm YM.. pastu ade member aku buzz aku and buat last reminder pasal meeting.. fuh, ape benda simple tuh pon aku bleh lupe?

2 ari lepas plak, masa aku tgh makan ngan Fadhli, ade satu group bebudak MMU dok meja sblh aku.. pastu Fadhli ckp… “tu hah budak baru group kite utk subjek CyberP”… aku dah.. hah? ade budak baru ke dlm group kite? bukan bertiga je ke? then fadhli tolong aku igt balik bile budak tuh join group aku.. ah.. dem… group members pon aku bleh lupe.. jadah…

beberape ari lepas, ade sorg blogger msg aku kat ym… die tanye “mcm mana perkembangan *****?” (***** meRefer kepada Gadis Invi).. aku dah.. huh? mana ko tau ni? pastu die ckp aku yg citer semua kat die beberape minggu lepas.. arghh… tidak!~~ mcm mana aku boleh lupe gak.. *sob* *sob* *sob*

beberape minit sblm aku taip entry ni pon, aku dah lupe aku nak tules pasal ape… aku meraung kat YM abah ngan diane… bile abah ckp susah tol org nyanyok ni… aku tros igt topik aku nak buat ari ni.. huaaa!~~

Tuh antara cerita2 pasal lupe… satu ciri2 tua… lagi satu plak, soal rambut… masa aku gi MITS ari tuh, ade sorg amoi dtg kat aku.. die bg satu pamplate… aku tercengang dpt pamplet tuh.. aku tgk fadhli.. die tak dpt pon… huaa!~~ amoi tuh bg pamplet rawatan rambut gugur kat aku… aku pegang2 rambut aku.. aku dah botak ke?? isk… mmg byk perubahan pada rambut aku sejak sekolah menengah… uban makin byk, dahi makin luas… tp aku tak rela botak dlm usia muda!~~ isk isk isk…

Aku diPRANK kah?

Malam tadi ade makhluk miskol aku kol 3 pagi… aku angkat arr sbb tak tido lagi… pastu die gi letak.. aku mmg benci org miskol ngan gaya cipan gitu… dah arr aku no aku tak kenal… ade ati nak miskol2 aku… aku biasa kalo no tak kenal ni, aku anta msg tanye sape empunye no… then die sebut satu panggilan nama aku… aku marah arr sbb mcm nak ajak teka2 plak… tp aku boleh detect dari nama panggilan tuh, aku tau sape aku nak bajet…

Then die ckp nama die Azlina… siap tau lagi aku dulu study kat MMU… pastu die ckp die dpt no aku dari member die, yg juga merupakan member aku kat mmu… tp die ckp member die tuh dah sambung blaja kat KUTKM… so aku bajet member die tuh dulu budak diploma arr… si Azlina ni ckp, die study kat UiTM Shah Alam and asal dari Ipoh… urmm…

Aku respek sbb die berani bitau nama betol member die tuh… die ckp nama member die Faizayu bt Che Musa… wah… nama penuh.. aku tak tunggu lama.. aku masuk website Registry of Graduates MMU… mmg semua nama bebudak yg dah grad dari MMU akan ade tulis kat sini… aku cari2 lar yg grad taun 2005 ngan 2006… lansung takde nama tuh… lagi pon aku tak penah kenal org nama tuh kat MMU ni… tambah lagi satu fakta, nama yg die panggil aku tuh, takde dak MMU yg penah panggil… siap ade salah ejaan tuh walaupun bunyik die still sama…

Memula aku bajet dak2 skola aku dulu… yerp.. aku tak penah tuka no phone sejak SPM… tp kalo btol2 lar die nak bukan dak sekolah aku, and ikhlas nak kenal ngan aku… nape die btau nama palsu? pastu bile aku bitau nama tuh takde dlm list Registry of Graduates, die tros senyap… Kepada manusia ini, jika anda baca blog ini dan benar2 ikhlas, sila jawab persoalan2 ni semua… Kalo tak, aku rasa ramai pengunjung lelaki blog ni tunggu nak amik no fon ko… :D

Merdeka!!~~

Aku dpt offer utk jadi committe Merdeka Festive 2006 anjuran SRC MMU Melaka & STAD… aku jaga Pertandingan Deklamasi Sajak utk peringkat Menengah Rendah & berlakon sketch utk malam citrawarna… korang2 semua terutama bebudak MMU yg malas nak tempuh jem gi sambut kat memana, jom dtg event kiterang.. meh2…

medeka!~~

Nota Stalker : ari tuh Nesya kene kaco ngan doktor bandung, siap letak no fon kat blog… pastu diane kene blog stalker.. ni ape plak aku yg jadik mangsa ade org tau no aku, nama aku… aku pon jadik mangsa stalker ke? lepas ni sape plak yg kene tah…

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. diane says

    1. ko byk terminum semut ke?haih~

    2.sile la publish no fon tu..mariii kita ramai2 sesama kaco die…

    3.psl ni ke yg wt ko sakit2 tuh?wah..meriah tol smbt merdeka kt sane

    *lawa la awek kt gambo sekadar hiasan tu…nk kenal boley?kasik no fon die plisS :razz:

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    diane :
    1. aku tak tau arr tuh… tp aku slalu check dulu sblm minum..

    2. nnt dulu.. huhu.. aku bg die lagi 2-3 ari… kalo takde respon.. aku publish.. huhu :p

    3. a`ah.. insyaAllah aku berlakon sketsa tuh.. takde arr meriah mana pon.. benda ni baru rancang minggu lepas.. ni event TERKEJUT nama die…

    *aku letak no fon die kat sini bebetol kang baru tau :p

    [Reply]

  3. hetfield85 says

    Tu lerk….lepas ni kene ready diary la…lebih2 lg kalo penyakit lupa tu lg makin teruk bile umur meningkat…yg amoi jaga booth tu lak aku mmg pelik tul la….tak bg pamphlet pd org yg bebetul nak produk dia tu…tp kalo dpt tu mmg terasa giler arr…nasib baik laa aku x dapat haahaaha :grin:

    [Reply]

  4. says

    tamoh aku no pompuan tu..saiko ok…baik ko paskan nombor dier kat mamat bangla..

    “Adik manisss…,”

    *mrasa!

    Btw, tu model keta kebal ke..takut ok :shock:

    Wewewewe lari2

    [Reply]

  5. says

    ntah ntah.. yang kacau ko tuh
    gadis invi ko..
    hayoo tata yoo..
    nyesal tak sudah koo
    hahahaaa!!~

    yey
    aku ade rakan yang senyanyok akueee!~

    [Reply]

  6. Mr Kay Em Why says

    diane : hahahaha.. saje je ko.. :p

    abah : aku rasa ade sorg tuh yg slalu masuk blog aku mesti nak no die.. huhu.. model keta kebal? sila mouseover.. huhu… :p

    totin : takde nye.. gadis invi aku dah tido masa tuh.. tak pon sibuk buat esemen… die kelas awal pagi maa.. lagi pon nama yg die panggil aku tuh bebudak blog tak penah panggil… and pompuan tuh ckp die org ipoh.. huhu

    *ko nyanyuk gak ke totin? huaaa.. lagi lar tua sblm masa ko ni.. huhuh :p

    [Reply]

  7. Mr Kay Em Why says

    chii : huk huk huk!~ bahek la.. adeh..

    nash : mebi kut.. tp aku jarang tgk… sbb bz sgt… mana lar sempat..

    abah : hak ah lar.. sengal tol lar.. ish… Caption die “Degil” sbnrnye… board tuh aku saja beso kan… kan aku sedang melawan arahan kat board tuh :p

    [Reply]

  8. Mr Kay Em Why says

    nash : dah nak jadik pengkritik gambo plak ke? sudah.. dah brape bulan dah pic tuh… takyah komen2 :p

    [Reply]

  9. Mr Kay Em Why says

    nash : err.. ko try bawak surat beranak ko… ko nak wakil skola mana yerk? jgn lupe buang janggut ngan misai kalo ade.. huhuhu :p

    diane : bukan pasan muda.. pasan budak2 sgt… :p

    tim :aktif ke aku? alar.. sket2 je.. lebih kurang ngan time skola dulu.. ;)

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge