Detiknya hampir tiba…

Ramai2
Kroni2 yg tidak akan ku lupakan…

Semakin hampir dgn penghujung Ogos, rakyat Malaysia menghitung2 hari utk mengambut Hari Kebangsaan ke 49… tp aku plak menghitung2 duit dalam bank utk renew domain dan hosting yg aku letak blog ni… domain dan hosting akan expired pada 29 Ogos 2006… dan aku semakin sesak sbb poket aku sesak dan jadual aku juga sesak…

Ape yg aku mampu buat utk masa terdekat ni, cuma back up segala file dan database utk blog ni dan site2 aku yg lain… selain tuh aku cuma berusaha utk dptkan duit utk renew hosting… Kalo tetiba site aku down nnt, korang jgn terkejut.. bukan aku merajuk, bukan aku tak mo berblog lagi… tp aku perlukan masa utk renew dan mungkin pindah company hosting…

Korang pon boleh lar bersedia utk tuka URL blog aku kat link masing2… kemungkinan besar, aku akan tuka domain… tp semua tuh masih lagi dlm perancangan… aku tak dpt buat keputusan buat masa ni…

Memandangkan jadual aku betol2 pack dari ujung minggu ni sampai 31 Ogos, dan mungkin akan terus bz lepas tuh, kalo blog aku masih blom dpt up, rajen2 lar bertanye kabar guna sms yerk :p Harap sgt dpt terus berblogging… doakan aku yerk ;)

Ape pon yg jadik pasni, aku berblogging atau tidak, aku tetap syg kroni2 ku.. kroniku tetap dlm hatiku… ;)

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr Kay Em Why says

    chii : haha.. masa tules pon rasa gitu.. sedih sgt kalo tak dpt selamatkan blog ni :(

    nash : erk? takde sape kaco.. tp ko dah dpt die kah? aku sudah punye target sendiri.. ;)

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    a`ah.. adik ikin mmg tomei sgt.. dgn soklan die lagi…

    eh? aku igt pic ni adik ikin yg snap.. syara heh yg snap?

    *ni ape dah citer pasal gambo plak ni? :(

    [Reply]

  3. Mr Kay Em Why says

    abah : sayu? pic tuh pic kroni masa togetha2.. mcm mana lar nko nak ade dlm pic kalo ko tak dtg bah… sape yg tak dtg tuh tak semestinya bukan kroni ;)

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge