Selamat Ulangtahun Perkahwinan, isteriku

Kek kahwin geek

Pejam celik, pejam celik, sekejap je dah 3 tahun berlalu. 16/10/2012 – genap 3 tahun ikatan yang dibina.

- Tahun pertama tak berapa nak celebrate, 6 hari sebelum ulangtahun perkahwinan, kami kehilangan anak dalam kandungan.
- Tahun kedua, pelbagai masalah melanda sampai aku tak fikir nak celebrate apa-apa. My bad. :-(

Tahun ni tengoklah ada rezeki apa untuk celebrate. :-)

Semoga kami dikurniakan penyeri hidup tidak lama lagi. amin.

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. eLLe says

    Salam Kay,

    happy anniversary to you all jugak. tak igt and tak sangka yeh… our anniversary nak dkt2. and thank you so much for coming to my wedding last year, 8 oct 2011. kami pun tak celebrate sgt.. tp apapun.. Alhamdulillah… anyway, we wish you the very best. :) InsyaALLAH, rezeki di tanganNya. pinta la dariNya. :)

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge