Melawat Bandaraya Mall

Hari sabtu ari tuh, aku, munir, fariz ngan shahir (my lil bro) gi lepak2 kat Bandaraya Mall. Sejak adik aku dtg sini (rabu lepas kalo tak silap) aku tak de bawak die gi mana2.. Kesian tgk die kebosanan… so aku follow arr si Munir ngan Fariz gi Bandaraya Mall.. saja amik angin.. Untuk mereka yg […]

Hari Malang Bagi Aku…

Semalam aku ngan Bapak dok plan nak tgk Narnia… check punyer check.. semua Full house… so bapak bg cadangan pi beli je tiket awal2 pagi utk hari ni.. Mmg awal2 pagi bapak call aku.. kata yg ade cuma kol 7.55 pm. Aku kata tak kesah.. janji dapat tgk.. dah bosan giler… So, dalam kol 6.30pm […]