Melawat Bandaraya Mall

Hari sabtu ari tuh, aku, munir, fariz ngan shahir (my lil bro) gi lepak2 kat Bandaraya Mall. Sejak adik aku dtg sini (rabu lepas kalo tak silap) aku tak de bawak die gi mana2.. Kesian tgk die kebosanan… so aku follow arr si Munir ngan Fariz gi Bandaraya Mall.. saja amik angin.. Untuk mereka yg tak tau lagi kat mana Bandaraya Mall ni, sbnr nye satu taman yg baru siap kat dpn bangunan Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah. Kerajaan Melaka buat lanskap ni sempena Majlis Mesyuarat Raja-raja Melayu. Dengar kata RM4.5 Juta dibelanjakan utk buat Bandaraya Mall. Kalau tak silap aku lar. Kalo aku silap aku mintak maaf yerk.. Aku pon pelik naper dierang letak nama Bandaraya Mall.. sbb die bukan Mall pon.. hehe..

Aku ade snap beberapa pic masa lepak kat Bandaraya Mall ni.. So aku letak kat sini.. Jgn kutuk yerk.. sbb aku just pakai kamera Palm Treo 600 (PDA Phone) aku yg dibeli 2nd hand beberape bulan lepas.. kamera die problem sket.. tak brape elok.. lagik satu aku tak de skill.. hehe..

What Everr!!

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    1st skali, kau kene faham aper itu maksud “Mall”

    Definitions of mall on the Web:

    promenade: a public area set aside as a pedestrian walk
    plaza: mercantile establishment consisting of a carefully landscaped complex of shops representing leading merchandisers; usually includes restaurants and a convenient parking area; a modern version of the traditional marketplace; “a good plaza should have a movie house”; “they spent their weekends at the local malls”
    wordnet.princeton.edu/perl/webwn

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    erkk.. mintak maap bos.. aku ni kureng bab english ni.. mintak mahap bebyk lar.. susah tol kalo pakar bahasa datang check.. :D

    eh? bukan ko ke tanye aku ari tuh apsal die letak nama MALL?? ko tanye aku ape yg MALL nyer kat situ? urmmm…

    [Reply]

  3. says

    hehehe… aku bukan pakar bahasa
    aku letak definition Mall tu kat sini supaya semua org dpt ilmu baru.. apa itu maksud Mall sebenarnye.. aku pun sama mcm ko gak igtkan mall tu tmpat shopping jer…

    hehee

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge