Hari Malang Bagi Aku…

Semalam aku ngan Bapak dok plan nak tgk Narnia… check punyer check.. semua Full house… so bapak bg cadangan pi beli je tiket awal2 pagi utk hari ni.. Mmg awal2 pagi bapak call aku.. kata yg ade cuma kol 7.55 pm. Aku kata tak kesah.. janji dapat tgk.. dah bosan giler…

So, dalam kol 6.30pm seisi rumah aku bersama bapak bertolak ler gi MP… konvoi 2 moto, 1 keta… sampai kat dpn GSC tah brape minit, Hall pon open.. kiterang pon melangkah masuk… tgk punye tgk, amik ko… dpt seat dpn skali… speacial punye… kiterang pon layan jerk lar Narnia tuh.. mmg best.. aku bagi 3.5 star dari 5 star…

Mase nak balik, kiterang cdg nak pi amik moto ngan keta kumpul 1 tempat… Munir naik skali ngan aku… sampai2 kat moto, tu dia… kunci moto aku ilang… merakas aku pi carik kunci tuh… pi lari balik masuk GSC… mintak tolong ngan staf die.. pi kat seat yg aku duduk… carik kat celah2 seat.. tp xjumpe gak… Nak tak nak, aku terpaksa mintak pertolongan tajul & ken utk buat jumper kat starter aku.. at last dpt gak moto tuh idup… terus bawak balik umah…

Nampak nye, esok kene gi kedai moto tuka kunci… utk tajul & ken, tima kasih lar bebanyak sbb tolong… utk semua yg ikut, tima kasih atas ketabahan dan kesabaran dalam usaha mencari kunci moto aku dan menghidupkan moto aku tanpa kunci…

What Everr

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr Kay Em Why says

    urmm.. tuka tmpt kunci tuh.. aku dah tuka tadi.. kene RM42.. masuk ni dah 3 kali tuka.. 2 kali yg lepas tuh, mende tuh loose..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge