AWAS!! Teknik Terbaru Merompak Kereta Dan Pemandunya!

Kebelakangan ini terdapat dua taktik terbaru yang digunakan untuk merompak anda dan kereta anda. 1) Selit kertas/cardboard/akhbar di wiper cermin belakang Satu kejadian telah berlaku dimana seorang pemandu masuk kedalam keretanya; buka gear lock, steering lock, start engine dan bersedia untuk memandu apabila ia melihat melalui back mirror dan ternampak satu keratan akhbar yang diselit […]

Aku Sayang Dia…

Aku sayang dia… Aku cuba beri yang terbaik utk dia… Aku cuba jadi yang terbaik utk diri dia… Aku cuba buat dia gembira sentiasa… Aku sayang dia… Apa saja aku sanggup buat utk dia… Aku sentiasa cuba buat dia rasa bahagia… Aku sayang dia… Tapi mungkin bukan jodoh aku dengan dia… Aku terpaksa berpisah dengan […]

Low energy…

lecturer yg comel… Yuzi yang mengHIJAU ari nieyh.. hehe… Malam tadi aku tido dalam kol 3 lebih.. Yg pelik nye, kol 10pagi aku masih terasa mengantuk… may be sbb 2 malam lepas aku tak tido lansung kot…. tp energy aku ari ni, betol2 low.. dah macam ultraman yg tgh berkelip2 lampu kat dada tuh… Calculus […]