Aku Sayang Dia…

Aku sayang dia…

Aku cuba beri yang terbaik utk dia…

Aku cuba jadi yang terbaik utk diri dia…

Aku cuba buat dia gembira sentiasa…

Aku sayang dia…

Apa saja aku sanggup buat utk dia…

Aku sentiasa cuba buat dia rasa bahagia

Aku sayang dia…

Tapi mungkin bukan jodoh aku dengan dia…

Aku terpaksa berpisah dengan dia…

Walau macam mana aku sayang dia…

Aku tak boleh paksa dia…

Aku sayang dia…

Walau ape pon terjadi…

Aku tetap sayang dia…

What Everrr!!

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    betul tu kay…sometimes kita dah buat yg terbaik untuk org lain tapi jodoh yg mementukan…anyway..good expression and know what…aku pernah alami mende ni. And that is the same thing I thought and feel. ;-)

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    Thanks all sbb komen aku nyer entry yg ni… tapi walaupun dia buat mcm tu, tak semestinya dia tak appreciate ape yg dah cuba dilakukan… mungkin aku ade lagi cacat cela.. betol tak??

    [Reply]

  3. Mr Kay Em Why says

    huk eleh.. per citer… mana ade sama… ade company buat jenama ADIBAS, ADIDAS tak saman ape pon.. tuh beza 1 hurup.. yg aku nyer ade beza byk urup larr… perasan jerk.. ish..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge