Low energy…

Lecturer yg comel... Yuzi yg menghijau.. hehe
lecturer yg comel… Yuzi yang mengHIJAU ari nieyh.. hehe…

Malam tadi aku tido dalam kol 3 lebih.. Yg pelik nye, kol 10pagi aku masih terasa mengantuk… may be sbb 2 malam lepas aku tak tido lansung kot…. tp energy aku ari ni, betol2 low.. dah macam ultraman yg tgh berkelip2 lampu kat dada tuh…

Calculus yg menggegarkan kepala...
Calculus yang menggegarkan kepala…

Aku dok salin contoh yg Kak Yuzi ni bagi pon lembab nak mampos… pelik.. tak pernah aku selembab itu… otak aku pon rasa bergegar… satu ape yg Kak Yuzi ni ajar selama 4 jam ari ni aku tak paham… aih.. mcm mana lar nak lulus nieyh…

erkkk.. ape nieyh???
Errkk??!! Ape nieyh??

Scorer sedang tekun buat exercise.... hehe..
Scorer sedang tekun buat exercise… Dari kejauhan, Aphesz, Nuke & Prof….

What Everr!!!

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr Kay Em Why says

    Ensem? baju ke org nyer? kalo baju, ayat nyer mcm ni –> “wah! Ensem nyer baju putih yg 2 helai tu”.. hehehehe… adeh.. kene bebel agik.. isk…

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge