Teruja Dek Innity & DiGi

innity

Pedulikan tentang mereka yang mencaci dan menghina almarhum Sultan Johor. Semoga mereka mendapat balasan yang setimpal. Jika tidak di dunia, pasti mereka tidak akan terlepas di akhirat. Sudah, jangan biarkan bangsat-bangsat ini menghilangkan keterujaan aku. 2 perkara membuat aku teruja pada petang Khamis dan pagi Jumaat lepas. Kalau di ingat-ingat balik, sampai sekarang masih teruja. […]

Flymas.mobi – as easy as 1, 2, 3!

flymas-bm-tawaran

Beberapa hari lepas aku terpandang iklan di surat khabar The Star. Iklan Malaysia Airlines System atau MAS tentang perkhidmatan terbaru mereka, “flymas.mobi”. Aku agak teruja. MAS mengambil langkah bijak. Teringat aku kisah bulan Julai lepas. Julai 2009, aku dan keluarga berpeluang ke Sabah. Pergi dan balik menaiki MAS. Untuk penerbangan pergi, aku sempatlah buat “Online […]

Aku klik kau, Kau klik aku. Kepala hotak kau!

Aku macam sedikit terlambat untuk join mengamuk hal team klik-klik Nuffnang. Tapi aku rasa tak salah kalau aku nak tumpang mengamuk sama sebab aku baru free untuk update blog ni. Megat, topotato, kak jie dan beberapa orang blogger lain dah pon kasi gegar team budak-budak berhingus ni. Ikutkan dia orang dah pon lenyap ditelan dek […]