Protected: Milik Siapakah Gadis Ini…

Semalam bawak Izi, Chii ngan Syap makan asam pedas kat Pasar Borong Malim.. Then gi menggila kat Pantai Kundur… aku malas nak cerita panjang2… korang tunggu je lar bebudak tuh citer kat blog masing2 kalo dierang nak cerita.. aku takde mood selagi tak renew semua ni… Gambar2 semua aku dah upload (yang terpilih je lar) […]

Detiknya hampir tiba…

Kroni2 yg tidak akan ku lupakan… Semakin hampir dgn penghujung Ogos, rakyat Malaysia menghitung2 hari utk mengambut Hari Kebangsaan ke 49… tp aku plak menghitung2 duit dalam bank utk renew domain dan hosting yg aku letak blog ni… domain dan hosting akan expired pada 29 Ogos 2006… dan aku semakin sesak sbb poket aku sesak […]

Rojak lagi…

Sekadar utk hiasan… Owang dah bising aku tak update… sowie lar.. aku bz sgt sampai tak sempat nak update… citer utk update tuh mmg dah ade… tp takde masa nak ketik2 update… byk benda lain aku nak ketik2… mcm biasa, bile dah lama aku tak update, sure byk benda nak citer… maka entry ni bakal […]