Protected: Milik Siapakah Gadis Ini…

Semalam bawak Izi, Chii ngan Syap makan asam pedas kat Pasar Borong Malim.. Then gi menggila kat Pantai Kundur… aku malas nak cerita panjang2… korang tunggu je lar bebudak tuh citer kat blog masing2 kalo dierang nak cerita.. aku takde mood selagi tak renew semua ni… Gambar2 semua aku dah upload (yang terpilih je lar) […]

Ku Seru – Lagu tema PHSM 2

Aku dh try update blog ni tadi.. panjang berjela aku taip review Pontianak Harum Sundal Malam 2… tp tiba2 die buat hal.. abis semua ilang.. tak pe, nanti aku try taip lagik.. buat mase ni, korang layan lagu KU SERU ni dulu.. nak download? Klik atau klik kanan & save target as…. Ku membayangi… Jiwa […]