Kuatkan semangatku!~ & Back at One…

Bile mentol idea sudah menyala...
Sekadar gambar utk hiasan. Tiada Kaitan dgn Entry…

2-3 ari ni aku asyik sgt Emo dan Tension… yg peliknya, ada ketikanya aku emo dan tension tanpa sebab… aku sgt serabut dgn keadaan aku skang… aku tak tau nak buat mcm mana lagi… aku berdoa supaya aku tak perlu lalui semua ni utk jangka masa yg panjang… aku terseksa.. terutama bile Final Exam dah dkt…

Sejak beberapa minggu lepas, aku dah mula dgr lagu Back at One balik… lagu ni lagu lama yg dinyanyikan oleh Brian Mcknight… dulu aku sentiasa simpan MP3 lagu ni.. tp ari tuh ilang.. and thanks to Far sbb bg mp3 ni… Aku biasa dgr lagu ni time2 aku nak naikkan semangat aku… aku tau, aku perlu berusaha utk dptkan ape yg aku nak… aku akan usaha mcm yg kawan2 aku suh… yeah!~ aku akan usaha!!~~

BACK AT ONE LYRIC

It’s undeniable that we should be together
It’s unbelievable, how I used to say that I’d fall never
The basis is need to know
If you just don’t know how I feel
Then let me show you that now I’m for real
If all the things in time, time will reveal
Yeah

1 – one, you’re like a dream come true
Two, just wanna be with you
Three, girl it’s plain to see
That you’re the only one for me and
Four, repeat steps one through three
Five, make you fall in love with me
If ever I believe my work is done
Then I’ll start back at one

(yeah)
It’s so incredible, the way things work themselves out
And all emotional, once you know what it’s all about, hey
And undesirable, for us to be apart
I never would’ve made it very far
’cause you know you got the keys to my heart
’cause…

Repeat 1

Say farewell to the dark of night
I see the coming of the sun
I feel like a little child, whose life has just begun
You came and breathed new life into this lonely heart of mine
You threw out the life line
Just in the nick of time

Repeat 1 to fade

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1028"]lex..
    kalau tension2, bawak2 ar dekatkan diri pada-NYA…

    *lawa sudut gambo laptop ko snap tu[/quote]

    insyaAllah…

    *tankiuuu!~~ :D

    [quote comment="1029"]ni pn lagu feveret aku kay :)[/quote]

    ;)) sama lar kite…

    [Reply]

  2. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1031"]pergh.. depth of field technic utk gamba tu.. kagum2 serta kaler yg natural.. dan dinamic angle.. bagus2[/quote]

    heh. tenkiu2…

    [quote comment="1032"]pergh..
    encik ejon ibarat lect aaa… :d[/quote]

    aku pon tak paham sgt menda yg die tules tuh :p

    [quote comment="1033"]ko tu aku rasa..bkn 2-3 hari jer emo…tp tiap2 hari…wakakakakaka…:-w:-”[/quote]

    cet!~ ko ni mcm lontar batu sorok tangan arr.. ko sorok identiti ko heh? IP ko dari MMU Melaka… senang je nak carik ni.. urmm…

    [quote comment="1034"]Mr Emo :mrgreen:[/quote]

    err.. aku mmg Mr. Emo.. so? >:p

    [Reply]

  3. says

    ko pun dah sama macam aku ek??
    emo dan tensi sepanjang masa…
    dulu aku..
    dan sekarang dah jangkit kat ko lak..
    aku still ade penyakit tu lagi skrg..

    p/s: ko tau aku g mana td? hahaha..rahsia… nnt ko tau la kemane aku g smpai x nyempat2 tu. ahahaha..

    [Reply]

  4. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1036"]ko pun dah sama macam aku ek??
    emo dan tensi sepanjang masa…
    dulu aku..
    dan sekarang dah jangkit kat ko lak..
    aku still ade penyakit tu lagi skrg..

    p/s: ko tau aku g mana td? hahaha..rahsia… nnt ko tau la kemane aku g smpai x nyempat2 tu. ahahaha..[/quote]

    aku dari dulu mcm ni sbnrnye.. tp jarang yg nampak..

    *woit!~ kamera aku bile nak pulang? aku dah rindu ngan bini no 3 aku tuh.. bile rasa nak manja2 ngan die tgk takde kat atas meja… baru igt ko pinjam.. pulangkan cepat!~~ aku rindu kat bini aku no 3 tuh!~~

    [Reply]

  5. Anti Emo says

    huhuhuh……ala jgn la beremo….karang eno eno “melegakan perut selepas makan” :twisted: Jgn emo
    tiap2 hari tau … sekali sekala okla.:d/ wakakawakakawakaka

    [Reply]

  6. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1041"]huhuhuh……ala jgn la beremo….karang eno eno “melegakan perut selepas makan” :twisted: Jgn emo
    tiap2 hari tau … sekali sekala okla.:d/ wakakawakakawakaka[/quote]

    apekah dari emo tetiba kepada eno plak? ni cuba skali je lar ni.. tak larat kalo ari2 pon :p

    [Reply]

  7. Say No to EMO says

    Whahahahaha ..klu ko aysik layan emo jer…ko cam org tua bak kata junior2 ko…hey c’mon lah emo2 tue ntuk orang2 yg kureng matang…klu nak kureng emo gi sembahyang byk2 ….Insya Allah hidup ko sentiasa senang dan happy life….:d/
    _____________________
    Emo BullShit !!!! [-x

    [Reply]

  8. Say No to EMO says

    Whahahahaha ..klu ko aysik layan emo jer…ko cam org tua bak kata junior2 ko…hey c’mon lah emo2 tue ntuk orang2 yg kureng matang…klu nak kureng emo gi sembahyang byk2 ….Insya Allah hidup ko sentiasa senang dan happy life….:d/
    _____________________
    Emo BullShit !!!! [-x :-&

    [Reply]

  9. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1047"]Whahahahaha ..klu ko aysik layan emo jer…ko cam org tua bak kata junior2 ko…hey c’mon lah emo2 tue ntuk orang2 yg kureng matang…klu nak kureng emo gi sembahyang byk2 ….Insya Allah hidup ko sentiasa senang dan happy life….:d/
    _____________________
    Emo BullShit !!!! [-x :-&[/quote]

    ape yg ko ckp tuh mmg btol.. tp aku pelik nape ko nak sorok identiti? mcm org pengecut pon ade… umpama baling batu sorok tangan.. aih…

    [Reply]

  10. says

    btul kata anti emo..
    kalau rasa tertekan.. bawak2 ngaji.. takpun paling koman, gi amek air sembhayang..
    ok punyer!

    jgn emo byk2..
    makin dilayan.. makin marah..
    x elok~

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge