Protected: Milik Siapakah Gadis Ini…

Semalam bawak Izi, Chii ngan Syap makan asam pedas kat Pasar Borong Malim.. Then gi menggila kat Pantai Kundur… aku malas nak cerita panjang2… korang tunggu je lar bebudak tuh citer kat blog masing2 kalo dierang nak cerita.. aku takde mood selagi tak renew semua ni…

Gambar2 semua aku dah upload (yang terpilih je lar) kat fotopages… memandangkan fotopages aku yg lama dah full sbb aku main sumbat, aku bukak fotopages baru… Kalo nak tgk gambo2 smlm, sila masuk fotopages baru

Milik siapakah gadis ini…

Milik siapakah gadis ini...
Bilakah hatinya akan ku miliki…

Milik siapakah gadis ini
Wajah lembut bagaikan sutera
Ingin hatinya ku miliki
Apakan terdaya
Adakahkan terdaya

Milik siapakah hati ini
Bagai berkurun lama kesepian
Ingin aku mencurahkan kasih
Kepada yang sudi
Adakah ia sudi

Lama telah ku impikan
Gadis sepertinya
Mengisi taman hati
Dengan cahaya kasih (suci)
Siapakah gadis yang ku idam…

Nota hati : Angau dan rindu menguasai diri… aih… ntah lar…

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    Mish mish ape tew? lariiiiiiiiiii buat2 tak paham…

    *lari2 dalam bulatan sambil depakan tangan

    Ilek k bro… aku faham ape yg ko rasa ney…

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    izi : ngko sgt angau… setiap masa ko ade dkt ngan aku, nama die je yg ko sebut.. :p

    abah : tgh cuba ilek arr ni :D

    *kite bertiga tgh rasa benda yg sama… tgh lalui benda yg sama.. tp antara kite bertiga aku rasa, aku yg paling susah sbb aku masih low confident.. korang dah melangkah jauh dari aku… teruskan usaha korang.. :)

    **sorg ajak lari2 setempat, sorg ajak lari2 dlm bulatan sambil depakan tangan.. hah.. nanti aku lari2 kat atas track mill sambil depakan tgn2.. dua2 aku tunaikan serentak.. huhu :p

    [Reply]

  3. Mr Kay Em Why says

    izi : ngaa? aku tak larat nak main lari baton.. tak pe lar.. ko ngan abah je lar..

    fadhli : hahaha.. aku dah lama tak jiwang2 gini kan? sure ko pasan :p

    [Reply]

  4. Mr Kay Em Why says

    nash : err.. mazhab mana yg ckp tak baik angau2? bukan mintak pon nak angau.. :p

    1 soklan je, ko dah masuk meminang pae ke? aku ni study lagi.. mau kene pelangkung ngan mak aku kalo ckp nak masuk meminang anak dara org :p

    [Reply]

  5. Mr Kay Em Why says

    cyclips : hahahah.. itu patut nye bukan aku yg nyanyi :p org lain yg nyanyi… :p

    *marilah kite menyihatkan badan sambil berlari dan mendepakan tangan.. huhu..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge