Ku Seru – Lagu tema PHSM 2

Aku dh try update blog ni tadi.. panjang berjela aku taip review Pontianak Harum Sundal Malam 2… tp tiba2 die buat hal.. abis semua ilang.. tak pe, nanti aku try taip lagik.. buat mase ni, korang layan lagu KU SERU ni dulu.. nak download? Klik atau klik kanan & save target as….

Ku membayangi… Jiwa Hatimu
Tapi perpisahan menunggu
Ku ingin membelaimu
Namun kasihku tiada restu

Diri begini… Kerna selama
Ditinggalkan Marah Sengsara
Hingga Hilang terlupa
Siapa aku sebenarnya sayang…

Oh.. Dengarlah sayu tangisanku
mengapa degupanmu ku seru
Kerna kesepian nan terlalu
Kembalikan hidup yang ku rindu

oh.. Dengarlah sunyi tangisanku
Kau tahu ku amat menyanyangimu
Oh pergilah kau bukan milikku
Pulang padayang mengasihi… Dirimu…
(Kau ku seru… Kesepian berlalu… Maafkan Daku)

Sampai disini
Ku lepas kau pergi
Biar ku damai bersemadi
Lukamu Ku mengerti
Kan ku hilangkan derita… Ini…

Nyanyian : MISHA OMAR
Pencipta : Ajai Adunan akhir : Roslan Aziz
Penulis Lirik : Suhaimi baba & Habsah Hassan
Hakcipta : Pesona Pictures & Sony BMG

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge