Kisah Minggu Lalu…

Minggu lepas berlalu dgn penuh ketensionan… aku idup dlm keadaan tertekan dan berserabut… perkara yg bg aku terlalu merunsingkan aku… tetapi ianya sesuatu yg normal berlaku bile bukak sem… cuma aku dah lama tak rasa benda ni dan ianya jauh lebih teruk dari yg aku pernah lalui… tp ape pon, aku dah rasa lega sket […]

Kisah Ayam….

Aku dpt ni dari e-mail… agak funny… mmg pernah dpt b4… tp yg bawah2 ade penambahan berdasarkan isu2 semasa skang ni… Enjoy arr dulu… nnt aku update yg btol nyer.. Why Did the Chicken Cross The Road? What theyhave to say. Kindergarten teacher: Because it wanted to look for food on the other side. > […]

Back!~~

Argh!~ Sorry guys… sepanjang cuti nampaknye blog ni pon ikut bercuti sama… ketiadaan sambungan Berukben Stimix mahupun dailup menyebabkan kesukaran menjalankan usaha mengupdate mahu pun mengusyar blog ni… aih… asal lama tak menaip kat blog ni, mesti kuar ayat yg parpu2 itu… Aku mohon maap sbb dah 3 hari aku pulang ke pangkuan kerusi dan […]