Back!~~

Argh!~ Sorry guys… sepanjang cuti nampaknye blog ni pon ikut bercuti sama… ketiadaan sambungan Berukben Stimix mahupun dailup menyebabkan kesukaran menjalankan usaha mengupdate mahu pun mengusyar blog ni… aih… asal lama tak menaip kat blog ni, mesti kuar ayat yg parpu2 itu…

Aku mohon maap sbb dah 3 hari aku pulang ke pangkuan kerusi dan meja tersayang aku yg setia di Melaka ni, baru ari ni aku nak update… sbnrnye aku masih dlm mood bercuti dan merasakan seolah2 stuck-in-time… mcm biasa, start aje sem, pelbagai masalah datang menerpa satu persatu kedalam benak aku… seolah2 rindu utk membuat aku tertekan, seolah2 rindu melihat aku stress dan seolah2 jeles tgk aku bercuti sambil menenangkan pkran…

Atas sebab2 tertentu, aku mungkin akan terus seperti biasa, jarang mengupdate blog… maafkan aku… bukan pintaku… tetapi keadaan memaksa… jgn jalankan ape2 rusuhan keatas blog yg aman damai ini… PLEASEE!~~

Oh ya, malam smlm aku sempat membuli Gadis Perasan Hebat… aku dikhabarkan oleh Chii bahawa budak Syap ni malu2 tenuk nak jumpe ngan die… Al-kisah smlm aku terigt janji2 manis dak Syap ni nak banjer aku… aku pon sms lar die… die kata nak gi pasar malam kol 8 tapi tak tau pasar malam tuh kat sana… pelik budak syap ni… tau ade pasar malam tp tak tau dkt mana… aku pon setuju nak teman die ngan kengkawan die gi pasar malam… tp sygnye tepat kol 8, waktu nak melangkah kuar, ujan pon turun… syap merungut sbb ujan… Syap, jgn ko merungut kalo ujan kat bumi hang tuah ni… melaka ni bile dah start panas, nauzubillah… masa tuh ko akan mengharapkan hujan… Pukul 9 lebih, ujan berenti… syap sms aku ckp dierang ade kat petronas… hahaha.. gatal nak gi sendiri.. aku sblm tuh ade bg direction kat die… tp direction tuh takat sampai petronas… aku suh call time kuar.. tp degil sgtkan… last2 aku gi petronas… bawak dierang separuh jalan, baru terpk yg dah pukul 9 lebih… baru lepas ujan lak tuh… ade ke org berniaga kat pasar malam tuh… last2 aku cuma tunjuk kawasan pasar malam tuh dari jauh.. lepas ni pandai2 lar korang pegi sendiri.. huhu… pastu kiterang gi makan kat Gelas Besar (tempat together2 yg lepas)… time tuh lar aku buli syap puas2… sgt puas ati dan sgt seronok.. tp die blom banjer aku lagi… syap, jgn lupe banjer aku!~

Oh ye, sebut pasal together2, aku terperasan tarikh together2 bertindih dgn MsjBox Outdoor@ Genting… ade ke sesape yg nak follow MsjBox Outdoor tu? kalo ada, aku cadangkan together2 diawalkan seminggu… bawak ke tarikh 1 Julai 2006… amacam? bg komen korang secepat mungkin dan aku akan bincang dgn chii mcm mana… Okey?!~

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    hehe.. tul.. kami cangat bizi 1aribulann.. ngeeEee..
    ala.. 8 aribulan diane exam ke? tak beshnye gitu..
    kurang member nak berpotograpiii…

    KAYY!! TAK KETIK KETIK GAMBAR SYAP KEEEEE??

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    chii : urmm… ok lar kot…

    nash : dierang ni ngalahkan PM tau bz nye…

    chii lagi : mutut2…

    nash lagi : hah? exam ape? bio betol ko?

    totin : haa.. yo larr tuh… aku tak sure btol ke die exam.. nnt aku tanye…
    *aku tidak ketik ketik gambo syap sbb enset yg aku pakai masa together2 tuh dah out of service teros.. tu je lar camera aku… ape pon pic syap ngan beberape kawan die tersemat dihatiku… muahahahah :guling:

    [Reply]

  3. diane says

    nash sebar berita palsu~!!!!!!!!!
    tgh pektikel mne de xm…
    tp aku rase nash ckp mcm tu sbb die pn pk mcm aku kot..
    9hb tu final world cup..
    huhuhu~

    [Reply]

  4. Mr Kay Em Why says

    diane : aku dah agak dah.. merapu ape xm time praktikal… ko ni terok lar nash!! aku ajak buat 8 ari bulan.. bukan 9.. still boleh tgk kan? kat sini ade restoran siap buat macam party utk final cawan dunia tuh… tgk kat sini pon boleh…

    [Reply]

  5. says

    sbb aku tebace dia ckp 9hb tu final.. rupanyer final world cup :guling:

    AKU NAK TGK WORLD CUP DENGAN KEKAWAN AKU… SO.. takde kene mengena nak gi tgk worldcup kat melaka.. :cool:

    [Reply]

  6. Mr Kay Em Why says

    nash : ngko mmg.. len kali baca bebetol.. aih

    chee : ok2.. dont worry.. tak jadi tuka.. aku just cdgkan je… ;)

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge