Kisah Minggu Lalu…

Minggu lepas berlalu dgn penuh ketensionan… aku idup dlm keadaan tertekan dan berserabut… perkara yg bg aku terlalu merunsingkan aku… tetapi ianya sesuatu yg normal berlaku bile bukak sem… cuma aku dah lama tak rasa benda ni dan ianya jauh lebih teruk dari yg aku pernah lalui… tp ape pon, aku dah rasa lega sket skang… smoga dalam masa beberape ketika, ianya akan dtg kembali dgn berita gembira… InsyaAllah…

Sorry kalo korang tak paham ape yg aku tulis kat atas… abaikan je lar… minggu lepas ade beberapa perkara yg best dan tak best berlaku… biasa lar kan… normal kehidupan… tp aku rasa down gile sampai rasa nak stop dari segala ape yg aku buat skang ni… rasa nak berenti blaja, nak pi tempat yg boleh menenangkan pkran, boleh hirup udara nyaman tanpa sekelumit gangguan skali pon…

Aku mengharapkan weekend aku berlalu dgn tenang, tp pelbagai benda menyesakkan kepala otak aku… saat aku ingin nikmati kegembiraan, kebebasan, mcm2 benda yg jadi… memula one of my ex sms… die ckp nak pinjam or sewa laptop aku utk seminggu… die nak ASAP sbb die ade presentation… aku takdpt nak bg pinjam sbb aku mmg terlalu memerlukan laptop ni masa tuh… lagi pun laptop aku tgh byk prob, ditambah Drive C yg dah sesak dgn mcm2 jenis file… tak sempat lagi nak format… tp tak pepasal die memarah aku sbb aku xdpt bg die pinjam laptop ni… die tuduh aku lagi ske kalo die FAIL presentation dan die tak dpt masuk degree… WHAT THE HELL??!!! Dalam hati aku ni dah takde sikit pon sakit hati kat die… apetah lagi DENDAM… aku mmg nak pakai sgt laptop ni… so please, hak aku nak nak bg pinjam ke tak… for this girl, if u read this, i think u should change ur attitude! tak semua org boleh ikut ckp awak!

Week end plak, lagi sorg ex aku sms aku bertanye khabar… aku pelik… ape ni?? minggu utk semua ex aku contact aku balik ke? Atau minggu ni patut dipanggil “Minggu Mari Menyesakkan Pkran Kay Yg Dah Mmg Sesak”? tak paham btol aku… aku igt die just nak tanye khabar… so aku reply arr… rupe2nye die nak mengungkit balik hal aku ngan die.. Eh, hello… benda tuh dah 2 taun lebih berlalu ok? Aku rasa die baru lepas clash ngan balak die kot…. ntah… Saje nak menyesakkan pkran aku…

Semuanye terlalu menyesakkan pkran aku… AAAAAAAAAAAAArrrrrrrrrgggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhh!!!!!!~~~~~~~~~~ Ntah~~

Orang ckp cinta boleh buat kite hepi… Diane ckp cinta boleh buat org tersenyum bile kepenatan… Tp cinta boleh buat org gile jugak… boleh buat org sakit jiwa… ntah lar… aku dah bosan dgn cinta… nak2 bile benda2 yg lepas dtg dan kejar balik… boleh buat aku jd cukup syarat utk jadi penghuni tetap Hospital Bahagia Tampoi atau Tanjung Rambutan… arrghhh!!~~

Ari ahad malam, aku mintak dgn Bro J|wang utk test jadik DJ kat Radio Shoutcast JiwangFM yg still dlm proses percubaan… Aku dgn rumet aku, terima offer bro J|wang utk buat double dj… semua ni aku buat utk kurangkan rasa tekanan yg aku tengah alami & utk gembirakan hati aku… boleh tahan penat… walaupun bertugas berdua… kiterang penat nak control bile ade technical problem… maklum lar radio baru, dj pon baru… blom ade pengalaman… ada je problem yg timbul… tp kiterang teruskan jugak… Pada sesape yg nak dgr radio JiwangFM boleh dgr guna WinAmp dgn memasukkan url (http://radio.jiwang.cc:8080/listen.pls) atau guna Windows Media Player dgn memasukkan url (http://radio,jiwang.cc:8080)… Korang bleh tengok status radio kat Website JiwangFM… Aku bertugas setiap malam dari pukul 9 malam hingga 2 pagi… Check it out!~

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. diane says

    patut la aku tersedak..ko sebut nama aku lg rupenye..hihi~aku ske quote tu sbb aku rase btol utk aku.utk ko aku xtau la..lain org kn..mcm aku ckp,tayah layan pompuan2 cmtu..ni yg wt aku emo ni..aku plg xpuas ati ngn yg nk pinjam lappy ko tu.die pk org je kene ikot pale die,keadaan org,keje org die x pk.makhluk cmni nk je aku patahkn riuk die..
    aler…aku ol siang je.xdpt la nk dgt ko jd deejay :cry:

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    diane : ko tersedak ke? hehe.. lantak lar pompuan tuh… boleh sakit otak + sakit jiwa aku layan die… hehe.. aku malas nak menDJ siang.. hehe kelas byk.. :p

    nash : tak besh jgn dgr… tp ramai je yg ok layan aku menDJ.. tanye nesya..

    pakcik MMA : hehe.. takyah nak cerita lar brape.. hehe.. kang terbongkar lak rahsia.. hehehe.. ape yg boleh tahan? aku tak tahan ni.. heheh :p

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge