Quick Update

Lama dah aku tak update. Hari tu ada aku draft entry tentang kerja baru aku. Entah mana dia hilangkan diri. Lantaklah, ada mood nanti aku taip balik entry tu. Update #1 Tinggal lebih kurang 5 hari saja lagi untuk kita sama-sama memadamkan lampu selama sejam untuk EarthHour. Kau dah daftar? Kalau belum, daftar sekarang di […]

Quick Update

Aku perasan dari analytics, ramai yang masuk sini untuk mencari lagu raya. Tapi pasti mereka kecewa kerana lagu raya yang aku upload tahun lepas telah menjadi Deadlink. Aku minta bantuan rakan aku untuk uploadkan kembali lagu-lagu raya yang ada ke ziddu. Aku terlalu sibuk untuk update blog ini kebelakangan ini. Kau semua pon tahu kan? […]

Entry Rojak #8

Ini adalah entry rojak versi Quick Update. Stress Aku masih dibelenggu stress kerja. Minggu ni saja dah beberapa hari aku balik kerja pukul 1-2pagi. Masih banyak yang belum siap. Jangkaan untuk roll-out projek hujung minggu ni dengar kata dah ditunda. Aih. Letihlah bulan puasa kena kerja sampai lewat pagi. Macam mana dengan terawih? Entahlah. Macam-macam […]