Quick Update

Aku perasan dari analytics, ramai yang masuk sini untuk mencari lagu raya. Tapi pasti mereka kecewa kerana lagu raya yang aku upload tahun lepas telah menjadi Deadlink. Aku minta bantuan rakan aku untuk uploadkan kembali lagu-lagu raya yang ada ke ziddu. Aku terlalu sibuk untuk update blog ini kebelakangan ini. Kau semua pon tahu kan? Jadi maafkan aku kerana terlewat menyediakan lagu-lagu tersebut sebagai juadah telinga kau-orang di bulan ramadhan ini. Kau boleh download mp3 tersebut di page Mp3 Raya atau kau klik sahaja pada tab diatas.

Chika ada suruh aku promote blog baru beliau. Tapi aku sudah terlewat nampaknya. Blog beliau makin tinggi hits dan orang berebut-rebut untuk mendapatkan komen nombor satu walaupun terpaksa bermain secara kotor. Oh ya, beliau sedang menjalankan Kempen Berbahasa Melayu dan Baku sepenuhnya di blog beliau. Apa lagi, pergilah kau peningkan kepala dengan entry-entry beliau. Hahaha. Blog beliau telah berpindah ke www.nurulism.com.

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    aku pun dpt hits yg byk melalui keyword kad raya. tp bila diorg dtg, satu kad raya pun aku tak letak kat situ. ni sume gara2 aku nk bg kad raya la aku dpt hits melampau dr keyword tersebut

    ps: blog si chika ni mmg impressive. komen melambak2 nk mampus… kagum siot

    [Reply]

  2. says

    chika ni melampau betol :p
    suro org promote lak blog die.
    skang ni xyh promote.
    berdoyon2 masuk..
    hahhaa
    ouh,tektik kotor.
    seronok kan apb menjadi salah2 seorang peserta? hahhaa

    [Reply]

  3. misskay says

    u have blog. tp when u have problem u doesnt want to share here. so what the purpose of blogging here instead of blogged skema entries? i mean.. u are in trouble right now kan? admit jelah. then u in so0o0o confuse situation. i think blog is the best way to reveal the answer since most friends can express different idea to help u here. so, please please dont keep it. u’ll be mad later on.

    i just wanna help u. dun waste what u have. manfaatkan. later.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge