Just a Quick Update

Smlm (Selasa) rushing2 gi kelas + settelkan assignment + baru tau dateline smlm… pastuh rushing2 gi Jusco beli baju kemeja ngan neck tie utk mock meeting… baru pasan tak bawak baju kemeja… pastuh rushing gi study sbb tak abes cover utk test… Hari ni (rabu)… Sgt letih ari ni… kuar umah kol 8.30 pagi… ade […]

Selamatkan Palestine

Just a quick update… Terlalu bz ngan study & masalah… Semalam (ahad) SCC (Student College Committee) & STAD (Student Affairs & Sport Division) MMU Melaka dengan kerjasama AMAN MALAYSIA anjurkan satu talk yg bertajuk “Palestine : The Real Situation”. Speaker merupakan org dari Palestine sendiri (sorry aku tak dpt tangkap nama 2-2 speakers tuh and […]

Ejon VS Kay

Ape yg terjadi? Ejon VS Kay? haha… tetiba je dtg idea buat entry ni… beberape ari lepas aku ade borak2 ngan ejon kat YM… die ade btau aku persamaan antara kiterang yg die perasan dari details aku… lepas beberape lama aku borak ngan die, aku jugak jumpe sket persamaan dan perbezaan antara aku ngan die… […]