Ejon VS Kay

Ape yg terjadi? Ejon VS Kay?
haha… tetiba je dtg idea buat entry ni… beberape ari lepas aku ade borak2 ngan ejon kat YM… die ade btau aku persamaan antara kiterang yg die perasan dari details aku… lepas beberape lama aku borak ngan die, aku jugak jumpe sket persamaan dan perbezaan antara aku ngan die…
Ejon
DOB : 29 November 1986
POB : Sungai Petani, Kedah
Details : minat dlm bidang IT sejak sekolah rendah… mempunyai bakat dlm bidang IT dan nasib yg lagi baik dari aku (huhu)… merupekan student Faculty of Creative Multimedia, MMU Cyberjaya… mempunyai kelebihan dalam bidang design grafik (dah kata budak FCM), web programming dan agak luas pengetahuan dlm bidang IT (kalah aku)… Start sem ni die jadi Webmaster utk University Peer Group MMU Cyber (die bitau aku die bukan ahli pon :-p )
Kay
DOB : 29 November 1985
POB : Segamat, Johor
Details : Meminati bidang IT sejak sekolah… pada mulanya nak masuk Creative Multimedia kat cyber nu… tp result tak cukup baik dan tercampak ke Diploma aje… minat bab grafik, programming (lebih kepada web programming) dan skang tersangkut kat Faculty Information & Science Technology, MMU Melaka dok amik course Security Technology (dem! takde kaitan ngan yg minat)… pernah dpt offer dari beberape kelab dari MMU utk jd webmaster walaupun bukan ahli (erk?)…

jelas, mmg byk ejon nye kelebihan dari aku… nampaknye aku kalah ngan ejon.. huhu… ape pon ejon, good luck in ur life ;)

Aku diSLOTHkan oleh Incik Abah

Aku diSLOTHkan oleh incik abah
aku agak teruja bila tgk pic Sloth Abah & Sloth Cyclips… so aku mintak incik abah tolong slothkan aku… lepas beberapa jam aku bagi pic aku kat die, die berjaya menslothkan pic aku itu… sungguh cepat incik abah menslothkan pic aku tuh… thanks a lot abah… kini terjadilah Keluarga Sloth yg tembam… huhuhu…

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr Kay Em Why says

    chii : mintak sama incik abah… msg die kat ym…

    *nampak nye keluarga sloth bakal ada ahli tidak tembam.. huhu :p

    [Reply]

  2. says

    Matila lepas nih cas plak..ekekekkekee kiddin’!

    Saper yg nak tuh kena tunggu mood design aku datang… *diedla bertapa…
    :) Welcome to the sloth femeli! :D

    p/s: posing tak tahan! * jatuh kosi

    [Reply]

  3. Mr Kay Em Why says

    abah : nak cas? huahahua.. thanks abah… ko nye kosi tuh kasik repair sket.. kang jatuh lagi :p

    chii : ape plak malu.. itu abah mesti baca ko nye komen.. huhu

    izi : aku satu campus ngan syap lar… slalu kuar makan sesama (slalu ke?) abah aku hanya kenal di blog & ym saje :p

    [Reply]

  4. Mr Kay Em Why says

    chii : cam sgt tomei?

    castello : ni bukan pasangan yerk :p a`ah… kg aku segamat.. ko segamat kat ner?

    [Reply]

  5. Mr Kay Em Why says

    chii : memalu sloth? tanye abah.. abah je yg reti buat.. :p

    nash : bile ko balik? ape yg lebih kurang?

    [Reply]

  6. says

    haritu dah jumpe ejon dah kat mmu
    nanie tunjuk dari jauh
    skilas nampak cam ko jerr…
    hehehee
    tengok 10 kilas baru terasa bukan ko
    maklumlaa
    akukan rabun
    ngeee!!~

    ramai gaks warga blog aku dah jumpe ek
    ekekee

    [Reply]

  7. Mr Kay Em Why says

    nash : sila pm abah di YM yerk :p

    tot : sekilas ikan di air? eh, bukan.. sekilas tgk si ejon nampak mcm aku? haha.. apsal ko tak pakai spek? naseb baik nanie ckp tuh ejon kan.. kalo tak sure ko dah panggil nama aku kan? :p

    [Reply]

  8. Mr Kay Em Why says

    nash : ngko dah tak kenal round neck t-shirt ngan t-shirt berkolar ke? yg dlm pic tuh round neck… masa togetha2 tuh t-shirt berkolar… 95% baju aku kaler oren.. tak caya tanye syap ngan chii.. ari2 dierang jumpe aku pakai baju oren.. tp corak lain2.. ;)

    [Reply]

  9. Mr Kay Em Why says

    chii : buta warna? huhu.. sama2 kite jd cam totin… :p

    *korang ske pakai yg guling tuh heh.. guling tuh ilang sbb aku upgrade word press ari tuh :( nnt aku carik balik…

    [Reply]

  10. Mr Kay Em Why says

    ejon : adeh.. jgn kate begitu… aku minat oren sblm zahid tuh org kenal.. maybe die minat aku (konon2 aku lagi selebriti dari zahid) sbb tuh zahid ske oren :p

    *takleh blah masa jumpe zahid kat melaka ari tuh.. tgh salam ngan die, mata die melilau mcm cari awek.. dh lepas salam baru die pasan aku pakai baju oren… dan2 tu baru nak jerit oren.. adeh…

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge