Just a Quick Update

Smlm (Selasa) rushing2 gi kelas + settelkan assignment + baru tau dateline smlm…
pastuh rushing2 gi Jusco beli baju kemeja ngan neck tie utk mock meeting…
baru pasan tak bawak baju kemeja…
pastuh rushing gi study sbb tak abes cover utk test…
Hari ni (rabu)…
Sgt letih ari ni…
kuar umah kol 8.30 pagi… ade mock meeting…
lepas mock meeting lepak library…
lepak library dan diselang-seli dgn kelas…
malam ade test…
mengharap sgt dpt khabar berita yg best lepas abes test…
tp blom sempat amik test, fadhli call kata moto aku rosak (die pinjam)…
aku dah dpt agak sbb dah rasa lain mcm sejak pagi…
aku balik kejap2 (just utk mandi)…
lepas test, menapak gi ke tempat kejadian kerosakkan moto berlaku…
beberapa meter je dari bengkel moto yg aku slalu anta..
aku call tuan punye bengkel, adik die dtg…
masukkan moto dlm bengkel, esok tgh hari amik…
letih bile jadi gini…
fizikal & mental menjadi letih…
aku rasa mcm nak cuti awal seminggu…
nak rehatkan otak…
nak cuti yg pannnjjjjaaaaaannnnggggggg…
nota kuku jari : Pakcik MMA dah tolong belikan aku tiket konsert FINAL AF4!~~ yay!~~ tq pakcik… taun lepas aku dpt tiket pree.. tp burn gitu je atas sbb2 tertentu… taun ni aku dah prepare awal2… aku tak dulik dah ape org nak kata… janji aku buat ape yg aku suka & aku epi… yg penting juga, aku dpt puaskan ati lepas tension yg dtg bertubi2…

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr Kay Em Why says

    adoih.. tension aku pakai wp 2.0.3 ni… dah brape kali aku try jarakkan setiap line… tp ttp gitu.. arghh!~~

    [Reply]

  2. says

    hey kay.. have fun there, ok? sorry i cant be there.. hehe.. chow.. see ya later.. but hey… if u wanna hang out after the consert, yeah, sure… ;) i’ll u later, ok? adios n wassalam

    [Reply]

  3. Mr Kay Em Why says

    abah : a`ahkan bah… ntah esok, ntah lusa… bebila masa kite bleh pergi.. nak pk org je, bile nak puaskan ati sendiri…

    elle : i tumpang umah org.. tatau mcm mana nnt.. kalo diizinkan, mmg nak hang out with u…

    [Reply]

  4. Mr Kay Em Why says

    diane : aiyark… apsal byk sgt aku kene buat benda yg berkaitan ngn die? ko taukan aku tak minat die :p

    [Reply]

  5. Mr Kay Em Why says

    chii : sian nye chii.. dah makan ke blom ni?

    pakcik : bab banner tarak hal punye.. tp biar org yg aku minat arr.. kalo tak kang berpaling tadah plak.. huhu.. maybe banner farhan or adlin or aznil kot… huhuhu :p

    [Reply]

  6. Mr Kay Em Why says

    hahaha… banner mawi esok nye tuh boleh arr bawak kat tmpt yg sama.. sbb esoknye tuh ade konsert Fantasia Mawi… kalo mawi ade pon, sy takkan bawak banner die :p

    [Reply]

  7. hetfield85 says

    Ekekeke ko citer satu2 kisah kehidupan seharian hari tu … lengkap . takde satu pun yg tinggal ekekeke…. suma problem jer ari tu…psl motor tu mintak maap le bebanyak .. spatutnye aku gi library trus…tak patut ngengada melencong tempat lain huhu

    [Reply]

  8. Mr Kay Em Why says

    nash : jom join…

    fadhli : haha.. tuh gunanye blog.. dlm ayat yg serba ringkas, boleh citerkan ape yg berlaku.. nak citer guna ayat pepanjang pon ok.. huhu…
    *pasal moto tuh aku tak kesah pon… tuh nasib baik enjin mati dpn kedai.. kalo tgh jalan besar risau gak aku..

    [Reply]

  9. Mr Kay Em Why says

    nash : saja teringin nak rasa suasana kat dewan tuh masa final :D

    izi : err.. bahek lar.. setiap org berbeza pendapat :)

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge