Abes exam, kite ENJOY!!~~

Bergambar ketika matahari terbenam Ari sabtu ari tuh, aku last xm… paper sblh pagi… lega sket bile dah abes xm ni… tak serabut2 dah kepala… yg serabut nak tunggu result… okeh, petang sabtu tu, seperti yg dirancang, aku, bebudak umah aku, suri & wana bersiap2 dan bertolak ke Pengkalan Balak… Pengkalan Balak dipilih sebagai tempat […]

Kene tag lar plak…

3 Questions name 3 schools u went to(latest) ~ Sek Men Teknik Kluang ~Sek Men Teknik Segamat ~Universiti Multimedia Melaka name 3 things in ur purse/backpack/bag (dompet tu lain ke?) ~ I/C, ATM Cards, Driving License, CC ~ duit (urmm…) ~ card collection (name card, bonuslink, J-Card and many more) name 3 things u do […]