System Upgrade (Edisi update sbb dah kene rusuhan!)

waaa… sedih… semua org buat rusuhan terhadap blog aku… jgn arr mcm ni!!~~ teman Selonj0ng aku pon sama je… *sob* *sob* *sob* Aku report FRU kang… baru korang tau… nah, nak sgt aku update… benda ni aku amik balik dari blog lama aku… baca lar korang puas2… gelak puas2… aku ade paper esok pagi… wish me luck… aku nak sambung study… ;)

SYSTEM UPGRADE

Dear Technical Support

Last year I upgraded from Boyfriend 5.0 to
Husband 1.0 and noticed a slow
down in the overall performance, particularly in
the flower and jewelry
applications that had operated flawlessly under
Boyfriend 5.0.

In addition, Husband 1.0 un-installed many other
valuable programs such as
Romance 9.5 and Personal Attention 6.5, but
installed undesirable programs
such as NFL 5.0 and NBA 3.0.

And now Conversation 8.0 no longer runs and House
Cleaning 2.6 simply
crashes the
system.

I’ve tried running Nagging 5.3 to fix these
problems, but to no avail

What can I do?

Signed,
DESPERATE

**************************************************

Reply:

Dear Desperate,

First keep in mind; Boyfriend 5.0 is an
entertainment package, while
Husband 1.0 is an operating system. Try entering
the command C:I THOUGHT
YOU LOVED ME and download Tears 6.2 to install
Guilt 3.0. If all works as
designed, Husband 1.0 should then automatically
run the applications
Jewelry 2.0 and Flowers 3.5.

But remember, overuse can cause Husband 1.0 to
default to Grumpy Silence
2.5, Happy Hour 7.0 or Beer 6.1. Beer 6.1 is a
very bad program that will
create SnoringLoudly.wav files.

In summary, Husband 1.0 is a great program, but
it does have a limited
memory and cannot learn new applications
quickly. You might consider
additional software to improve memory and
performance. I personally
recommend Hot Food 3.0 and Lingerie 6.9.

GOOD LUCK.

From,
TECHNICAL SUPPORT

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge