Masalah Dengan @TMCorp Selesai – Terima Kasih

tm-logo

Aku rasa ramai yang dah baca entry Staff @TMCorp Tak Tahu Buat Kerja Ke? Malah ada yang sampai ke blog ini kerana entry tersebut. Seperti yang aku janjikan, aku update apa yang terjadi selepas entry tu di postkan di blog ni. Alhamdulillah, entry tersebut berjaya menarik perhatian ramai dan paling penting, ada staff TM yang […]

Staff @TMCorp tak tahu buat kerja ke?

BlockBusterDeal

Masalah ini telah selesai. Sila rujuk entry http://orange4k.com/201005/masalah-dengan-tmcorp-selesai-terima-kasih/ . Terima kasih kepada semua yang membantu. Sengaja aku letakkan twitter TM di tajuk entry supaya dapat perhatian dari mereka. Kalau anda adalah pegawai atasan TM, sila baca aduan ini dengan teliti! Ini adalah aduan serius dari pelanggan TM! Jangan asyik nak butakan mata dan pekakkan telinga […]