-Tiada Tajuk-

Dari Kiri – Kay, Pak Hamid Gurkha, Pak Morad (Tokoh Bangsawan), Abg Roscha, Cikgu Mohd Noor. Aiyo. suda brape lama tara update lagi. Nasib baik tiada rusuhan spt sblm2 ni. Ni pon curi2 masa utk update. Actually, aku tgh sibuk dgn kelas2 dan latihan Bangsawan Tun Perak. Mesti anda tertanya-tanya, Bangsawan Tun Perak? Bukan dah […]

Incik-Pendiam-Separuh-Masa

Macam mana ada sorg hulubalang sesat dlm team pembesar ni? Aku cukup pelik. Dan aku sangat2 hairan. Kenapa mesti manusia yg wujud disekeliling aku kebanyakkannya jenis yg tak reti nak simpan rahsia. Atau lebih tepat menjadi wartawan tanpa gaji atau radio bergerak. Walaupun kadang2 apa yg disampaikan taklah rahsia sgt, tp at least pandai bezakan […]

Kepulangan yang di nanti…

*AWAS!~ Entry yg amat panjang dan membunuh… Si Oren tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda jatuh pengsan, terkucil, termuntah atau benda2 yg sama waktu dengan nye sewaktu membaca entry ini. Sebahagian daripada crew dan pelakon Bangsawan Tun Perak – Melaka Ramai dah bising… ramai dah menjerit2 kat MsjBox… ke mana kay menghilang? ke mana si oren […]