Review dan komen pasal BULI BALIK

Apakah yang akan anda lakukan jika diberi peluang untuk membuli balik insan yang pernah membuli anda? Apakah tindakan anda jika insan tersebut yang sentiasa menghantui kehidupan anda pada masa silam tidak mampu untuk bertindak untuk diri sendiri? Apakah yang akan berlaku jika insan tersebut diletakkan di bawah jagaan anda? Sinopsis cerita Buli Balik: Nordin (Afdlin […]

Weekly Summary…

Seminggu dah aku tak update blog… aih… mesti seminggu… blog ni dah jadik mcm weekly update punye blog… org lain sumer update ari2… at least update 2,3 hari sekali… Exam… Last week adalah XM week utk dak2 MMU… for sure aku pon menyibukkan diri dgn study last minute… biasa lar kan… hehe… paper satu pon […]