Kenapa Lelaki …?

Aku tak tahu nak kata ini kerja siapa. Tapi hati aku kuat mengatakan ini kerja perempuan. Walau ada yang kata mungkin kerja gay. Kalau dilihat, kelihatan lebih kepada perempuan. Haha. Mesti ada yang tertanya-tanya, apa yang aku merepek ni? Haha.

Sebenarnya, aku dah pernah buat satu entry seperti ini. Tentang keyword yang pelik-pelik. Kebelakangan ni, makin banyak pula entry yang berbentuk soalan yang bermula dengan “Kenapa lelaki …?” dan banyak juga keyword yang mencari jawapan kepada persoalan berkaitan dengan lelaki. Pelik sangat ke lelaki ni? Aku rasa kalau betul perempuan yang search keyword-keyword ni, orang tu lagi pelik kot? Jangan marah haa.

Marilah aku senaraikan sedikit keyword yang pelik tu. Aku cuba jawab sikit. Yang lain mungkin aku akan pertimbangkan untuk entry khas.

1. Kenapa lelaki
- Err, soalan kau sangat tergantung. Sila cuba lagi. Terima kasih.

2. Kenapa lelaki ada buah dada perempuan?
- Ah. Kau memang aneh. Apa yang kau cuba cari sebenarnya ni?

3. Kenapa lelaki kahwin awal
- Kalau aku rajin aku akan buat entry khas. Biar aku tanya yang lain dulu. Tapi tu pon kalau aku rajin la.

4. Kenapa lelaki kahwin dua
- Pada aku, mudah saja. Jodoh. Allah dah menetapkan jodoh dia sedemikian rupa.

5. Kenapa lelaki suka
- Mungkin kau juga yang guna keyword #1. Soalan tergantung. Sila cuba lagi. Terima kasih.

6. Kenapa lelaki suka alasan untuk bertunang
- Aku dah berkira-kira untuk buat entry untuk persoalan ini sejak hujung tahun lepas (ceh! bunyi mcm lama je. Padahal baru beberapa minggu lepas). Tapi jari-jari aku masih belum dapat menaip entry ini. Tunggulah nanti (kalau ada).

7. Kenapa lelaki suka buah dada perempuan?
- Soalan ni ada sedikit confuse. Mungkin si pencari terfikir “kenapa lelaki tidak suka buah dada bukan perempuan (lelaki/pondan)” atau sama dengan persoalan dengan entry ini.

8. Kenapa lelaki suka melihat buah dada
- Err. Tak reti jawab. Mungkin boleh guna jawapan untuk soalan #7 kot. Next question please!

9. Kenapa lelaki suka mengongkong perempuan?
- Jawapan aku ada di entry Soal Kay : Kenapa lelaki suka mengongkong? Sila baca.

10. Kenapa lelaki suka merajuk?
- Ye ke? Nak tarik perhatian kot. Atau nak bermanja-manja. Haha.

11. lelaki
- Kenapa? Apasal tergantung? Atau kau mencari lelaki untuk teman hidup? Kau seorang doktor perempuan? Cari Eddy. Kalau bukan, mungkin kau boleh cari @tekong, @khairul atau Khai. Haha. Gurau manja. Jangan marah ya :p

12. lelaki sengal
- Kau ada masalah dengan lelaki ke?

13. lelaki suka bahagian mana
- Soalan kau kurang jelas. Kalau ayam gorang, ramai yang suka drumstick a.k.a peha. Aku tak suka bahagian kepak. Haha.

14. lelaki suka buah dada besar
- Ini bukan soalan. Ini ayat penyata. Ayat kau nampak macam kau konfiden dengan pernyataan ni. Adakah kau betul-betul pasti?

Haha. Dari nak senaraikan keyword-keyword pelik, aku pegi layan jawab pula benda-benda merapu ni. Apa yang pasti, aku teringin nak tau siapa punya angkara ini. Haha. Ada berani? Kalu berani, sila mengaku di bahagian komen. Haha.

Dunia, oh dunia. Semakin ramai manusia aneh dalam dunia ini. Haha.

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    semangat je aku baca sepatah2.. tapi last2 jawapan sume sama je.. tunggu la kalau aku rajin aku buat post khas.. cisdel.. hahahaha
    .-= topo´s last blog ..mode hibernasi.. =-.

    [Reply]

    Mr Kay Em Why Reply:

    hahaha. jangan la marah abang topo. nanti aku buat ek (kalau rajin) hahahaha

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge