Puasa dan Tag

Majlis Santapan Ramadhan
Bersama Anak Yatim Rumah Payasum Melaka
Tarikh : 22 September 2007
Tempat : Ancasa Hotel, MITC Melaka
Anjuran Persatuan Bahasa dan Kebudayaan Melayu,
Universiti Multimedia Kampus Melaka

Tag

Aku ada dpt tag dari kawan sekolah dan kak chii… Semalam masa check balik tag-tag tuh, baru aku perasan yang dua-dua tag yang sama. Fuh! #:-S Selamat aku. Tak payah nak fikir banyak-banyak. Sekali jawab dah habis 2 tag. Hahaha ;))

8 Random facts/habits about my self

1. Aku sangat gilakan warna oren (semua orang tau fakta ni). Bila aku terpandang apa-apa benda yang berwarna oren (tone colour yg kena ngan taste aku la), aku akan nampak benda tu cantik sangat. Tak kira la benda tu sebenarnya buruk ke apa, tetap kelihatan cantik di mata aku bila berwarna oren. Sama juga dengan perempuan yang berbaju/pakaian oren. ;))

2. Aku minat menonton/berlakon teater, filem dan drama. Tapi aku lebih banyak dapat peluang untuk menonton dari berlakon. Kalau teater pula, nak dpt gi menonton pon susah. Terlalu banyak halangan. Dan mungkin aku akan tinggalkan terus bidang ni.

3. Aku perlu memakan nasi at least sekali dalam sehari. Kalau aku tak makan nasi dalam sehari tu, tak kira berapa byk kuantiti makanan yang sedap-sedap masuk dalam perut aku pun, aku tetap akan rasa lapar. Itu yang orang panggil lapar nasi.

4. Aku suka decorate/reka susun atur bilik esp bilik sendiri. Tapi aku malas nak mengemas bila dah mula bersepah. hahaha.

5. Aku jarang minat/ikut drama-drama bersiri. Tapi bila dah menonton Manjalara, aku jadi penonton setia. Setiap petang Isnin hingga Khamis pukul 6.30ptg pasti aku ada depan tv. Tapi sekarang dah abes :(

6. Aku pantang bila aku menggunakan satu-satu perkhidmatan, tetapi perkhidmatan aku dpt kualiti sangat teruk, tidak mencapai apa yang dijanjikan sebelum urusan jual beli dijalankan atau berlaku masalah ketika menggunakan perkhidmatan tu. Pastinya mereka yang bertanggungjawab sakit telinga mendengar kata-kata pedih berbau perli setiap kali aku tak puas hati.

7. Masa aku banyak dihabiskan depan pc. Kerja-kerja aku semua melibatkan pc dan internet. Tanpa pc dan internet pasti hidup aku amat bosan (ada pon kdg-kdg bosan :p ) Tapi bak kata fadhli, mata aku still elok walaupun asyik mengadap PC.

8. Aku sedang mengalami kesakitan kaki yang amat sejak awal bulan September. Aku amat berharap sakit ni akan pulih sebelum raya dan sakit ni bukan sakit kekal.

Virus tag menular kepada 8 org ini secara random :

1. Din 2. Eman@Emam 3. Hafreze 4. Totin 5. Bard aka abah 6. aMirul 7. Ejon 8. Azra

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="3159"]kamu kena tunggu giliran…kamu orang ke-4 dalam misi melaksanakan tag2 yg terbengkalai[/quote]

    haha.. nak tag ko pon siap kene amik giliran.. mcm bank la plak.. alang2 dah tunggu giliran tuh, bleh buat loan.. loan Abah the Bardy.. haha

    [Reply]

  2. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="3161"]oh . budak mmu ghupenye
    ;)[/quote]

    iyorr.. nape?? hehe
    eh? pakai IE? mesti buruk ghope blog ni pakai IE kan? blog ni tak mesra IE.. haha

    [Reply]

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge