Mancarut secara membuta tuli

Amik ni!~

Kata org, kalau kita nak buat 2 benda dalam 1 masa, adakala kita terpaksa buat pilihan utk korbankan sesuatu buat sementara waktu. Bagi aku, aku seboleh2nya tak nak menyesal dengan apa yang aku pilih dan jarang sekali aku menyesal. Tapi apa yg jadi sekarang dah mcm kata peribahasa, Yang dikejar tak dpt, Yang dikendong berciciran.

Aku suka melawak utk hiburkan diri sendiri, bukan org lain. Tapi aku benci bila waktu aku serius, orang kata aku melawak.

Aku sangat benci pada lawak yang tak kena tempat dan masa. And please, JANGAN BUAT LAWAK PERKAUMAN DEPAN AKU!

FARKOF!~ AKU NAK BERENTI BELAJAR!!~~

P/s : Setiap perenggan membawa cerita yang berlainan. Harap Maklum!

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    naper ni…
    yg xbest perenggan 4, jgn camni bro…bljr ler…
    ada apa2 problemo yg aku perlu tau ker sblom aku patut komen ni…
    sori ler kalu salah tulis, tp kau perlu pk pjg…igt tuhan…manusia mmg bikin prob jer dgn kita tp tdk DIA…

    [Reply]

  2. says

    askum mr.kay! anda sungguh popular di kalangan rakan2 blogger ku.. jadik, saye pon terase laa nak komen anda. mane tau, anda rajin plak nak lawat blog saye yg x berapa nak cantek tuh.. hehe, neway, jgn sedey2.. sedey eden bace entry nii.. cheer up!

    [Reply]

  3. says

    mendalam neh…berenti belajar ape? berenti belajar buat lawak? hum…pe2 hal pon…elokla ko dah mecarut kat sini…lepas geramm :)

    [Reply]

  4. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1509"]naper ni…
    yg xbest perenggan 4, jgn camni bro…bljr ler…
    ada apa2 problemo yg aku perlu tau ker sblom aku patut komen ni…
    sori ler kalu salah tulis, tp kau perlu pk pjg…igt tuhan…manusia mmg bikin prob jer dgn kita tp tdk DIA…[/quote]

    Jarang tol ko bg komen… slalu jadi silent reader je :p
    Thanks atas nasihat ko… aku tulis entry ni masa otak tgh sesak, hati tgh marah.. sbb tuh sampai tulis gitu.. tp aku still pk sblm buat ape2 keputusan ;) thanks

    [quote comment="1522"]askum mr.kay! anda sungguh popular di kalangan rakan2 blogger ku.. jadik, saye pon terase laa nak komen anda. mane tau, anda rajin plak nak lawat blog saye yg x berapa nak cantek tuh.. hehe, neway, jgn sedey2.. sedey eden bace entry nii.. cheer up![/quote]

    sejak bilakah daku menjadi popular ni? pandai2 saja adik ni… akan daku lawat blog mu nnt.. (skang bz) ampon ye :)

    [quote comment="1537"]mendalam neh…berenti belajar ape? berenti belajar buat lawak? hum…pe2 hal pon…elokla ko dah mecarut kat sini…lepas geramm :)[/quote]

    err… tak pe la bah.. lupekan je.. ;) itu la gunanye blog, medium utk lepas geram :D
    [quote comment="2053"]mencarut itu kan berdosa :-”[/quote]

    err.. ade aku ckp mecarut tuh dpt pahala? :p

    [quote comment="2061"]adekah ini hanya lawak april fool?:o

    ko jgn la penah telintas nk benti study dik..[-([/quote]

    masa entry ni ditulis, jauh dari 1st april… april fool mendanye :p

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge