Kisah2 rojak (lagi…)

Dont Touch. If broken, Considered sold.
Mrasa ada caption… :p

Kisah pervert di bank…

Tempat : BCB MMU Melaka
Waktu : 2.45pm
Keadaan dlm bank : Barisan yg panjang akibat ramai nak byr fees dan settelkan hal akaun utk kegunaan PTPTN
Watak : Jejaka oren & Gadis melayu yg kurush

Jejaka : (Mengetik sms sambil mata menjeling2 kearah satu part pada girl dpn die)

Gadis : (dlm hati : apsal lar panjang sgt nie.. lambatnyee…) [muka bosan sambil berpeluk tubuh sedari tadi]
Jejaka : (Mata terus tertumpu satu part pada girl dpn die… sgt obvious...)

Gadis : (dlm hati : ape hal mamat ni.. pervert ke ape pandang dada aku..)

Jejaka : (terus menyambung mengetik sms sambil mata masih memandang ke arah tadi dgn agak obvious)

Gadis : (dlm hati : masalah tol mamat ni… gatal!~~)

Jejaka : (berhenti mengetik..) Err.. miss, ur phone ade call ke? berkelip2 je tgk.. (hamik ko bahasa pon nak rojak)

Gadis : (melerai pelukkan tubuh) Errr… (dlm hati : lar.. ade call upernye… aku igt die tgk dada aku.. malunye malunye.. :”>)

Selepas 10 minit…

Gadis : Err.. thanks... (dlm hati : sorry la buruk sangka… malunye ai.. :”> )

Jejaka : (tersenyum) [dlm hati : uik? thanks aje? kot ye pon bg arr no phone ke, ajak dating ke… :p]

Gadis : (dlm hati : err.. sabtu ni saya free… awak free tak? ajak lar saya dating.. mintak lar no phone saya)

Sketsa tamat begitu sahaja…

Bizi, bizi, bizi… aih!~

Semalam mmg giler bz… kalo korang pasan, aku tak online pon smlm.. arghh.. mmg penat yg amat… dari pagi aku gi Bank.. beratur panjang2 sbb nak buat buku akaun baru.. buku bank ilang… kalo tak sebab nak anta borang PTPTN, takde maknanye aku nak bratur panjang2 dgn budak nak byr fees… sampai kat kaunter baru pasan borang yg aku tak lengkap dgn tandatangan saksi.. dgn kecewa nye aku balik tak mintak tolong Que jadik saksi… nasib baik die nak… then pegi bratur balik panjang2 kat bank sampai terjadinya kes diatas…

Lama jugak nak tunggu dierang dpt info akaun aku dari main branch… last2, akak tuh kesian tgk aku, die kuarkan statement bank yg sahkan no akaun aku utk bg kat PTPTN dulu… akak tuh ckp esok lusa, dtg balik amik buku… then aku berlari ke fakulti aku, FIST… mintak sign pengesahan and amik surat rahsia… skali sampai2 situ, akak kerani tuh ckp, surat rahsia tuh Exam Unit je yg boleh kuarkan (ape ni kak, minggu lepas kata fakulti boleh kuarkan?)…

Lepas tuh aku terus ke Exam hall… tempat anta borang PTPTN… spttnye aku nye session pagi.. tp sbb dah terlewat, aku jadik blur.. aku tanye staff PTPTN tuh, nak anta borang kat ner? die ckp gi bg kat Staff Admission MMU yg ade kat blakang.. bile aku gi kat blakang, Staff MMU tuh ckp anta borang kat Staff PTPTN kat dpn… amenda ni weiiii!~~

Akibat kelewatan tuh, aku kene beratur skali ngan bebudak fakulti lain… beratur dari kol 4.00ptg… tp kol 5.05ptg aku baru bergerak sket… ade beberape junior potong queue… aku sound, dierang main2kan ckp aku.. dasar junior kurang ajar… tak hormat senior satu hal, potong queue satu hal… rasa mmg dah berapi masa tu.. tp aku tahan je.. kol 6.45ptg baru borang aku selamat sampai kat Staff PTPTN… masa tgh betolkan borang aku tuh, ade sorg lagi junior jalan kelam kabut nak mampos.. pastu leh pijak kaki aku (dah arr die pakai sport shoes.. kebetulan aku pakai sandal je.. slalu aku pakai kasut gak)… die pijak btol2 kat jari2 kaki kiri aku… kene kat tumit die plak tuh.. siap seret lagik tuh.. bangsat punye junior… nasib baik aku nak cpt.. aku tak tgk muka ko… akbatnye, beberape jari kaki aku kuku dan isi sblh kiri kuku dah tak rapat… sedikit kesan darah… nasib baik tak tercabut kuku aku… kalo tak mmg melayang meja kat kepala mamat tuh.. kelam kabut mcm Exam Hall nak runtuh je…

Ikutkan aku ade 5 hal yg kene settel sblm kol 5 ptg smlm.. tp aku dpt uruskan 4 urusan je.. satu lagi aku tak sempat… kene buat ari ni.. aih…

Malam nye plak aku, Fadhli ngan peja gi Seremban utk amik Dunkin Donuts… Ya Allah.. penat… Dunkin Donuts ni kiterang kene jual utk Mini Carnival Cyberprenuership (baca cyberprono).. ni utk course mark subjek Cyberprenuership.. kalo tak sbb subjek ni, tak hingin aku nak gi seremban amik donut tuh, then jual cuma dpt balik modal je.. untung lansung tarak.. sampai dari seremban tros decorate stall group aku.. balik kol 2 pagi.. then kol 9 pagi dah kene start meniaga.. stall kene bukak sampai ari jumaat.. tp aku maybe sampai esok (khamis) je kot… penat giler.. tp alhamdulillah… stok yg kiterang peruntukkan utk ari ni LICIN… at least ilang rasa penat bile tgk stok abis….

Nota noti : Pepagi buta tadi Mr Albert dari Hive Hosting (company yg aku beli hosting ni) ckp domain SplashX.net aku dah settel dipindahkan… so aku akan mulakan project2 yg aku dah susun sejak bulan lepas… project2 akan dilancarkan mengikut ketidak bizian aku…

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    ngee.. sempat lagi wat dialoq tuh..
    aku ingat ko nengok hape lah tuh..
    HAHA..

    Dahsat nye sapa yg pijak ko tuh..
    Ko yg besar tu pon ble luka kaki kene pijak
    ntah ntah kalau die pijak aku.. hancur kot kaki akue!

    abang kay..
    bile nak banje chaye dunkin donat!
    hehekss..

    [Reply]

  2. says

    yg besa badan dia je e….
    kaki dia comel dan lembut je dagingnyer.. haha!!

    *wei.. apa kena mgena dialog awal2 tu? x paham aku.. ko ke yg nengok2 dada org ni? >:)

    [Reply]

  3. Mr. Kay Em Why says

    totin : aku tak se pervert tuh okke… time tuh gile bosan.. tuh yg siap terlintas dialog2 tuh… tp kalo aku dpt update smlm, sure lagi kaw2 ayat yg ade dlm otak aku ni.. tp ari ni dah ilang…

    kasut die besau sgt… pastu sport shoe yg tumit besau nak mampos plak tuh.. kalo die pijak ko aku tak dpt byg arr ape jadik.. tp luka tuh aku pasan lepas aku balik.. sbb lapo gile punye pasal…

    ye adik totin, bile balik sini insyaAllah aku banje dunkin donat!~ ;)

    nash : jari kaki aku mmg sgt kecik.. huhu.. :p

    *dialog tuh sbb aku dah bosan sgt.. tuh yg jadik gitu.. ko taukan peluk tubuh mcm mana? dah budak tuh peluk tubuh.. enset bebetol bawah dada die.. aku nampak enset tuh lampu berkelip2.. maybe die tak pasang vibrate… bukan aku pervert gile nak tgk benda bukan2 tuh.. tak kuasa aku…

    [Reply]

  4. says

    ngaaaaaaaa~~~~~~ kisah di bank sangat tidak perlu * penat baca

    PTPTN dan staff MMU ader common = both of them were sux…

    Budak pijak kaki ko? sangat horror ok sampai terkopek2 kulit…perah limau nipis kat tempat luka kasi lagi thrill

    Ngaaa dunkin donat di seremban? Aduihh jauhnyer??!!! Giler aper…dan subjek cyberporno baru hamek sem lepas. Sangat sux. Tapi atleast ko bukak gerai…kami? kena wat sesi interview ngan syarikat2 besar.

    Kay, rehat2kan ler badan tuhh….sian aku nengok ko..huhuhu

    [Reply]

  5. Mr. Kay Em Why says

    nash : sape kah yg pervert skang? muahahaha ;))

    abah : kisah tuh hanya utk menggila2kan otak yg sgt gile…

    mmg staff PTPTN lebih kurang je ngan MMU… kdg2 rasa lagi teruk.. nyampah gak aku tgk..

    gile thrill ko nyer idea.. jap lagi aku letak okeh.. :p

    Melaka mana ade dah dunkin donat… dah tutup.. terpaksa lar gi seremban.. haa.. ko tau tak kiterang kene buat ape utk cyberporno ni sbnrnye? aku listkan :-

    1st group assignment – kumpulkan journal lar, invent benda baru arr.. siapkan report (group mesti berbilang bangsa!~)

    2nd jual2 jadah ni semua (member2 aku semua ckp takde untung lansung)

    3rd individual assignment.. kene carik dan rekodkan kisah usahawan2 yg berjaya kat dunia ni.. setiap org mesti pilih org berbeza.. kalo sama kene reject… ade student beratus2.. ko rasa2 usahawan yg berjaya yg maklumatnye ade kat net ni ramai tak?

    begitu lar ade nye..

    *thanks abah.. aku akan merehatkan badan aku sebentar lagi.. pastinye bukan bersama KIT KAT.. tp bersama bantal dan tilam ;))

    [Reply]

  6. Mr. Kay Em Why says

    pembetulan

    abah : bukan kulit terkopek.. tp isi yg sblh kuku tuh, biasa kan rapat ngan kuku.. ni dah mcm longkah… sgt sadis ok…

    *dah arr jari telunjuk aku pon kuku tak brape lekat mcm yg terjadi pada kaki aku akibat terkene kejutan letrik masa tolong betolkan circuit projek SPM member aku… tp bak kata cikanot, kalo jadik budak elektrik elektronik tak sah kalo tak kene kejutang elektrik… walau aku jadik budak elektrik elektronik utk form 4 & 5 aje…

    [Reply]

  7. says

    aku suke ngan dialog di bank itew walaupun tak paham… wakakakaka! :lol:

    ciannye ko… kene pijak kaki.. hampeh punye budak.. meh sini aku lempang.. tunjuk aku sape budak tuh.. grrrrr!! grrrrr!!

    eh.. cyberPRONO ke… or.. cyberPORNO? coz Apish tulis PORNO…. Eiii~~ otak kuning tawwwwwwwww!!
    lariiiikkk~ tanak deting ama kamuuu!

    lastly.. sedapnye Dunkin Donat…wiwiwi~

    :d:d

    [Reply]

  8. says

    aku suke ngan dialog itew walaupun aku tapaham… wakakaka!

    kecian kaki ko kene pijak…. meh aku lempang budak tuh.. mane dierrrr!?!? kasik lempang baru tawuuu~ cian Kay… huuuuuuu~

    eh.. cyberPRONO ke.. cyberPORNO.. apish tulish : PORNO… apekah suda otak kuning itew org? Cancel la deting… takowttttt~~

    nak dunkin donat jugeeeeee~~

    [Reply]

  9. Mr. Kay Em Why says

    cyclips : meow meow… komen anda terlepas masuk kotak spam.. naseb baik aku check.. aih.. makin nyampah aku ngan spam akismet ni…

    apekah? ko tak paham dialog kat bank tuh? takpe lar.. lupekan je..

    aku sendiri tak tgk muka budak tuh… mcm mana aku nak tunjuk kat ko.. kalo aku tgk muka budak tuh, aku dah hempuk meja terus kat die…

    aku silap taip tuh.. sbnrnye CYBERPORNO.. ;)) sila jgn cancel dating.. kami akan menaja live video streaming ke blog2 kroni ;))

    nak dunkin donut? ko keje area KL kan? KL nu melambak Dunkin Donuts… jgn cakap tak jumpe.. aku nak anta dah mcm 2 kali keje :p

    [Reply]

  10. Mr. Kay Em Why says

    izi : mintak mahap yek, bukan taste aku.. :p lain lar kalo die tergolong dlm taste aku ;))

    diane : die tak gantung.. tp die pegang.. tangan die kan peluk tubuh.. so tangan die tuh bebetol bawah dada..

    [Reply]

  11. Mr. Kay Em Why says

    abah : hahah.. tp group aku spesel.. semua melayu.. mana tak nye… aku exchange group members ngan satu group ni.. aku nak balance kan group aku kene kuarkan 2 org melayu dari group aku, aku dpt sorg cina.. tp tetiba dgn sesukati, cina tuh gi tuka group lain.. last2 group aku sme melayu..
    huhu

    pakcik : haha.. mmg aku pon… tp aku tak pervert.. mcm dlm citer tu lar… :))

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge