I got da key!~~

Lama gile aku tak update sejak2 database problem ari tuh… ni aku tak tau la dah settel ke blom prob database tuh.. diane pon ngadu ckp asyik kene.. ni kalo ade lagi, merasa aku call Albert suh die check.. dah seminggu lebih dah ni… Well, entry kali ni bersifat quick update… bz katanye.. tak sempat […]

Perubahan

ENTRY DITAIP SELAMA 5 JAM!! Lama sgt dah bercuti… ramai dah bising.. Ya ampoonnn.. tidak sengaja.. :p aku dah balik Melaka sejak Sabtu minggu lepas… tp akibat bz memindah, menyusun dan melengkapkan segala kelengkapan rumah sewa, menyebabkan aku tak sempat nak update… utk pengetahuan semua aku baru je pindah umah sewa… dkt2 je ngan umah […]