I got da key!~~

Lama gile aku tak update sejak2 database problem ari tuh… ni aku tak tau la dah settel ke blom prob database tuh.. diane pon ngadu ckp asyik kene.. ni kalo ade lagi, merasa aku call Albert suh die check.. dah seminggu lebih dah ni…

Well, entry kali ni bersifat quick update… bz katanye.. tak sempat nak edit2 gambar bagai (takde gambo yg sesuai sbnrnye)…

Yeah, smlm (29 Nov 2006) sudah tentu menjadi tarikh keramat bg ejon… huhu.. aku tak rasa ape pon.. tiap taun pon gitu jugak.. yeah, aku rasa ramai tau.. umo aku dah turn to 21.. mcm tuh gak dayah (my ex-classmate masa diploma) and ejon turn to 20…

Thanks a lot pada yg wish aku hepi besday… antara yg special, Nesya sbb die sorg je yg wish by call dan die jadi org pertama yg wish utk aku taun ni… weee  <:-P thanks bucuk!~ Thanks kepada mereka semua yg wish melalui... Yahoo Messenger

- Munir

- Kak Chii

- Akakku

- Syap

- Zira

- Yana

- Aizat

- Rusydi (skip skool)

- In

- Aslah (siap buat status YM)
- Wanie (siap buat status YM seharian)
- Totin

- Syafa (siap buat status YM gak)

- Anum

- Ejon

- Diane, kakakku syg..

- Fareeza (siap buat status YM gak)

- Dayah

- rinaKieko ^_^

- Nash

-Far (memegang rekod org terakhir wish aku taun ni..)

SMS

- Kay (special sgt, pagi2 masa nak siap gi kelas dpt wish dari jauh)

- Nukman

- Ana

Friendster

- Aslah

- Bard

- fareyha

- Totin

-Sunflowergurl

- Pakcik MMA

Wish face to face

- Aslah (aku tak tau brape kali die wish)

- Syafa

- Daus (osmetku)

- Jijie (lama tak jumpe pompuan ni… tetiba muncul kat Taman Budaya)

Bard ade tanye aku nak hadiah ape… Meh aku jawab bard… aku nak AWEK… carikkan utk aku.. huhuhu (desperate sgtkah?) :p Kalo ko takleh bg hadiah tuh kan bard, ko tolong sampaikan wish aku tuh pada santa clause.. huhuhu :p

Taun ni takde ape2 hadiah mahu pun kek adanye… dari kol 8 pagi sampai kol 4 aku ade kat kampus… sgt bz.. lepas tuh balik umah lepak2 je.. malam dah melepak kat Taman Budaya trainning Bangsawan… urmm.. takde sambutan ape2… mcm taun2 lepas gak… cuma smlm, mak aku sempat bisik.. kamera yg aku dpt sblm konvo tuh, kire hadiah hari jadi… boleh la mak.. tak kesah… huhuhu…

> Nota Emo : Aku pohon ampun pada sape yg terasa mcm aku marah since database blog ni buat hal… aku takde niat pon nak marah.. apetah lagi kat msjbox.. sesungguh nye ape yg aku tulis kat msjbox tuh aku nak bergurau aje… tp bile org lain baca, jadi mcm ayat marah plak… aku takde marah sesape.. ampun maaf dipinta yek :)

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    YESH! akhirnya berupdate jugak mamat ni tau. Ingat dah ke mana dah. Dah luperkan kawan2 kat blog…neway..yer aku mmg wish ko birthday and tanyer ko nak ape (mengaku plis) then… Ko nak awek…best ke awek as a birthday present? mintakla…benda lain kann…Cam syiling 1 sen ke…aku banyak ney…

    Ekekekkeke

    Selamat hari lahir and p/s: santa kata awek ko tak muat masuk dalam beg merah dier..lantas lemas sorang2 masa kat kilang… :|

    [Reply]

  2. says

    aku rasa mcm kite ptt g clbr8 besday ko…
    tp memandangkan mood emo aku sejak2 2menjjak ney semakin beraja d mata, bersultan dihati..
    maka aku rsa mcm x besh kalo clbr8 dlm mood begitu..
    tul x?
    hehehe~~ so, nnt kite clbr8 time mood masing2 dh hepi la yerk…
    aku mahu menggilaaaa~~~~~

    [Reply]

  3. diane says

    weh..aku pn ade wt status gk..tp ko xsempat tgk..ko g kelas time tu..pas2 aku restart pc dh xtuka dh status.ehehe~

    btw,sowie tau xcall mlm tu..ko pn tau kenape kn..sowie sgt2 ye deq~

    [Reply]

  4. hetfield85 says

    huk huk huk aku terlupe plak nak wish…happy belated birthday..sori le takde hadiah..duit takder :((:((:((

    [Reply]

  5. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1189"]YESH! akhirnya berupdate jugak mamat ni tau. Ingat dah ke mana dah. Dah luperkan kawan2 kat blog…neway..yer aku mmg wish ko birthday and tanyer ko nak ape (mengaku plis) then… Ko nak awek…best ke awek as a birthday present? mintakla…benda lain kann…Cam syiling 1 sen ke…aku banyak ney…

    Ekekekkeke

    Selamat hari lahir and p/s: santa kata awek ko tak muat masuk dalam beg merah dier..lantas lemas sorang2 masa kat kilang… :|[/quote]

    bro, syiling 1 sen aku pon melambak arr… :p
    lor, awek aku lemas dlm beg merah tuh? sian die :(

    [quote comment="1190"]aku rasa mcm kite ptt g clbr8 besday ko…
    tp memandangkan mood emo aku sejak2 2menjjak ney semakin beraja d mata, bersultan dihati..
    maka aku rsa mcm x besh kalo clbr8 dlm mood begitu..
    tul x?
    hehehe~~ so, nnt kite clbr8 time mood masing2 dh hepi la yerk…
    aku mahu menggilaaaa~~~~~[/quote]

    mmg patut :D tp biler?

    [quote comment="1191"]weh..aku pn ade wt status gk..tp ko xsempat tgk..ko g kelas time tu..pas2 aku restart pc dh xtuka dh status.ehehe~

    btw,sowie tau xcall mlm tu..ko pn tau kenape kn..sowie sgt2 ye deq~[/quote]

    hehe.. takpeeeeeee, aku paham….

    [quote comment="1192"]ngeee~!!! :d/[/quote]

    suka beno…

    [quote comment="1193"]20 tahun!

    dah lama tak hapdet sbb tenet yg slow menyebabkan perasaan utk menghapdet agak malas.
    29 Nov 2006 lepas, genap umur aku 20 tahun.
    Thanks a lot pada yg wish aku hepi besday… antara yg special, Nesya sbb die sorg je yg wish by call dan die jadi org per…[/quote]

    ngko kopi paste aku nye ayat heh? nak kene?

    [quote comment="1194"]huk huk huk aku terlupe plak nak wish…happy belated birthday..sori le takde hadiah..duit takder :((:((:(([/quote]

    ngko mmg.. lupe jee :p

    [Reply]

Trackbacks

  1. 20 tahun!

    dah lama tak hapdet sbb tenet yg slow menyebabkan perasaan utk menghapdet agak malas.
    29 Nov 2006 lepas, genap umur aku 20 tahun.
    Thanks a lot pada yg wish aku hepi besday… antara yg special, Nesya sbb die sorg je yg wish by call dan die jadi org per…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge