Promosi iTalkWhoa! Jangan terlepas!

Berita baik untuk pengguna iTalkWhoa dan mereka yang selalu membuat panggilan ke luar negara lebih-lebih lagi panggilan ke United Kingdom, China, Kanada, Amerika Syarikat dan Australia. Bagi mereka yang masih belum kenal dengan iTalkWhoa, boleh baca entry TM Memperkenalkan TM iTalk Whoa! dan Panggilan IDD lebih murah dengan ITalkWhoa!

Promosi dari iTalkWhoa ni memang betul-betul murah dan menggoda. Harga biasa pun dah cukup murah kalau nak di bandingkan dengan mana-mana perkhidmatan panggilan IDD. Bila ada promosi, mestilah lagi murahkan?

Sepanjang promosi ini, panggilan dari iTalkWhoa ke talian tetap di negara UK, China, Kanada, Amerika Syarikat dan Australia hanya 7 sen (RM 0.07) seminit! Whoa! Murah sangat dah tu. Kadar panggilan untuk ke talefon bimbit pun boleh tahan murah :

  • China – 8 sen (RM 0.08)
  • Amerika Syarikat – 10 sen (RM 0.10)
  • United Kingdom – 85 sen (RM 0.85)
  • Kanada – 14 sen (RM 0.14)
  • Australia – 81 sen (RM 0.81)

Promosi ni memang kena pada masa, ketika hampir bulan Ramadhan ni, pasti kawan-kawan, adik-beradik, saudara-mara mahupun orang yang tersayang yang berada di perantauan mesti sangat merindui orang di Malaysia. Boleh la selalu call dan berbual panjang dengan orang di perantauan sambil menyanyi lagu Salam Perantau. Haha. Mesti meleleh air mata berbaldi-baldi. Hehe.

Apa lagi, topup iTalkWhoa anda sekarang dan buatlah panggilan. Bagi yang belum ada akaun iTalkWhoa, boleh mendaftar di http://www.italkwhoa.com. Promosi ini berlansung dari 1 Ogos 2010 hingga 15 Ogos 2010. Jangan sampai terlepas! ;-)

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge