MyEBuzz.net – Site blog ping/buzz terbaru!

MyEBuzz.net, Dari Blogger Untuk Blogger (From Bloggers For Bloggers) – website untuk blog ping/buzz terbaru di lancarkan untuk blogger Malaysia. Walaupun tak semudah dan sehebat GengBlogger, tetapi kewujudannya untuk membantu blogger juga. Bukan untuk berlawan sesama sendiri. Aku pasti ramai blogger yang suka dengan kewujudan site-site sebegini. Biar pun kewujudannya boleh jadi seperti cendawan tumbuh selepas hujan, tetap memberi manfaat pada blogger.

Apa manfaat yang blogger dapat dari website sebegini? Aha! Jawapannya mudah saja. Blogger boleh dapat site link in, pelawat unik dan juga boleh menaikkan PR (page rank) blog masing-masing. Tak menarik ke tu? Hehe. Nak cerita banyak pun tak guna. Pergi sendiri ke MyEBuzz.net dan cuba explore sendiri. Kalau boleh sebarkan pada rakan-rakan. Orang kata win-win situation. MyEBuzz naik, blog anda akan dapat lagi banyak pelawat unik. Tak begitu? Hehe.

Oh ya, bagi yang belum menyertai kontes Tulis & Menang, boleh la cari idea cepat dan sertai sekarang. Beberapa hari lepas Ariff ada buat pengumuman mengatakan hadiah terkumpul telah bertambah menjadi RM280! Wow! Maknanya peluang nak menang bertambah! Jadi apa tunggu lagi? Tarikh tutup kontes pon dah di umumkan. Pastikan penyertaan di hantar selewat-lewatnya 25 April 2010. Jangan terlambat! Nanti menyesal. Hehe. Maklumat lanjut, boleh baca di blog Ariffshah.

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

Trackbacks

  1. MyEBuzz.net – Site blog ping/buzz terbaru! | Orange 4 Kay

    MyEBuzz.net, Dari Blogger Untuk Blogger (From Bloggers For Bloggers) – website untuk blog ping/buzz terbaru di lancarkan untuk blogger Malaysia. Walaupun tak semudah dan sehebat GengBlogger, tetapi kewujudannya untuk membantu blogger juga. Bukan untuk …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge