Selamat Hari Guru

Just quick update. Sekali lagi terpaksa tunda entry Aku Kembali (part 2). Tengah bz ya amat skang ni. Update ni pun just nak ucap..

Selamat Hari Guru Buat Semua Guru2 di Malaysia Terutama yang pernah mengajar aku, secara formal mahu pun tidak. Jasamu akan ku kenang sehingga akhir hayat. Hanya Allah yang mampu membalas segala pengorbananmu.

 

Aku recycle entry Selamat Hari Guru taun 2006. Malas nak taip. Ucapan aku sama macam dalam entry tu. SILA BACA DISINI.

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="3820"]uiyoo…kay hapdet lgik ar :p
    bagus2,.camni ar..[/quote]

    huhuhu.. cam ade bunyik2 perli.. :p ade jugak pujian.. ahaks..

    [Reply]

  2. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="3825"]ko wish kat guru.. tp guru ko yg mana bace blog ko ni… ekekekkee[/quote]

    mungkin ade yg tersesat masuk sini :p

    [quote comment="3828"]hari guru dah lama berlalu
    hari wesak tak wish pulak?
    ahahaa[/quote]

    wesak? tak perlu kot :p

    [quote comment="3830"]Dah masuk bulan 7 dah ni…[/quote]

    sian bard, komen waktu demam.. bulan 6 dikatakan 7.. hehe.. makan ubat ye bard :p

    [quote comment="3832"]abah — baru masuk bulan 6 ni.. atau aku yg tgk kalendar x betul?

    btw, bila sebenarnya hari guru ni?[/quote]

    die demam tuh mael.. hehe.. hari guru? ko tak igt? 16 Mei…

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge