Selamat Hari Raya!

Saya pelajar jurusan Teknologi Keselamatan, Universiti Multimedia Kampus MANCHESTER ingin mengucapkan selamat hari raya aidil fitri maaf zahir dan batin pada kawan2, sanak-saudara dan juga pembaca blog tak kira berada dimana. Dengan ucapan, makan ayam tu ingat-ingat la aku.

 

Hahaha. Saja nak feeling2 belajar kat oversea. Padahal kat Melaka je. Gi tuka jadi Manchester. Okeh, ini ada satu pengumuman. Bersempena cutinya tuan punya blog ini (tidak kira ape juga nama panggilan yang anda berikan pada beliau) maka blog ini akan bercuti sekali. Mungkin sehingga awal Novermber atau sehingga beritahu kelak.

Memandangkan tahun ni aku tak sempat nak edit2 kad raya, jadinya, tahun ni recycle kad tahun lepas tu dah la kan? hehe.

Sekian…

Kad utk kronikus…

Kad utk kengkawan…

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge