MP3 Aidilfitri

LINK DIBAWAH SUDAH BROKEN. UNTUK MENDOWNLOAD LAGU RAYA, SILA KE PAGE MP3 RAYA. Atau klik saja pada link mp3 raya pada sidebar.

Aku ada banyak benda nak tulis, share2 kat sini. Tapi masa yg suntuk buat aku takleh tulis lama-lama. MMU sekarang tengah Minggu Final Exam. So, dalam gap antara paper atau lepas habis paper baru aku cerita panjang-panjang. Sekarang ni aku cuma nak share lagu-lagu raya. Mesti ramai yang tercari-carikan? Silakan download. Tak kisah berapa banyak kali pun. Kepada blogger yang nak letak link-link mp3 ni kat blog masing-masing, make sure bagitau aku dulu. Aku tak kemut pon. Kalau korang main copy paste aku tak marah pun. Cuma nanti tengok je la ape yang jadi. Hehe. Kalo bgtau aku, aku boleh bg list skali. Senang keje. Tinggal copy paste aje. okeh? Dont forget to support my sponser. Moga-moga ada rezeki untuk aku terus hostkan mp3. :D
2 By 2 & Haliza – Hari Raya
Ahmad Jais – Selamat Hari Raya
Aishah – Pulanglah
Aishah – Senandung Lebaran
Aishah – Setitis Cahaya Di Aidilfitri
Aman Shah – Kepulangan Anakmu
Amy Mastura – Bersama Di Hari Raya
Anuar & Elina – Suasana Di Hari Raya
Aqasha – Musafir Di Aidilfitri
Artis Suria Records – Selamat Adilfitri
Asha Malik – Pulang Di Hari Raya
Awie – Raya Yang Sempurna
Azlina Aziz – Indahnya Beraya Di Desa
Black Dog Bone – Cahaya Aidilfitri
Cenderawasih – Bersama Di Hari Raya
D.J Dave – Menjelang Hari Raya
Fazidah Joned – Selamat Hari Raya
Feminin – Kurniaan Di Hari Raya
Hail Ameer & Uji Rashid – Seloka Hari Raya
Jamal Abdillah – Maafkan Segala Keterlanjuran
Jay Jay – Hari Raya Bahagia
Jeffrydin – Musafir Di Aidilfitri
Khairil Johari Johar – Sepasang Kurung Biru
Krisya – Suatu Hari Di Hari Raya
Lagu Raya – Dari Jauh Ku Pohonkan (Sudirman)
Lagu Raya – Gema Takbir
Lagu Raya – Lebaran Ini
Lagu Raya – Selamat Hari Raya (Saloma)
Lagu Raya – Selamat Hari Raya
Lagu Raya – Suatu Hari Di hari Raya (M Nasir)
Liza Hanim – Salam Kejauhan
Mamat – Ku Pohon Restu Ayah Bonda
Maz – Suasana Di Hari Raya
Noorkumalasari – Pulang Di Hari Raya
Nurul – Rindu Syahdu Di Hari Raya
P. Ramlee – Dendang Perantau
Rabbani – Di Ambang Syawal
Rafeah Buang – Bila Takbir Bergema
Raihan, Nowseehart, Rem, Ajai – Lebaran Ini
Raihan, Rem, Ajai & Now See Heart – Lebaran Ini
Sanisah Huri – Aidilfitri
Senario – Puasa & Raya
Sharifah Aini – Hai Selamat Hari Raya
Sharifah Aini – Suasana Hari Raya
Sheila Majid – Hari Mulia
Siti Nurhaliza – Aidilfitri Di Alaf Baru
Siti Nurhaliza – Bila Raya Menjelma
Siti Nurhaliza – Hari Raya
Siti Nurhaliza – Nazam Lebaran
Siti Nurhaliza – Sesuci Lebaran
siti nurhaliza – Suara Takbir
Sudirman – Balik Kampung
Sudirman – Dari Jauh Ku Pohon Maaf
Sudirman – Selamat Hari Raya
SURIA Record – Nikmat Hari Raya
takbir
Uji Rashid & Hail Amir – Seloka Hari Raya
Utama – Riang Ria Di Hari Raya

Ada lagi lagu raya aku tengah upload. Tapi banyak sangat. Connection pulak asyik buat ragam. Nanti bila dah settel, aku update list.

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="3169"]byk giler collection ko..jgn ckp aku tk komen plak..haha[/quote]

    haha.. collection aku byk dah ilang sbnrnye.. ni collection kengkawan.. kumpulkan satu tmpt.. pastu kasik org download beramai2.. huhu

    [Reply]

  2. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="3171"]hoh..mende mslh nye..td aku try br dpt..hahaha[/quote]

    hahaha.. script tuh bengong.. geram plak aku..

    [quote comment="3172"]mr.kay….banyak nyeeeeeeeeeee….mekacih eh, at least now i know saper nyanyi and apa nama lagu….bagus bagus! :)[/quote]

    sesama.. thanks utk din si jengking.. sbb ni semua lagu die.. die yg upload, die yg buat list.. kay bg tmpt nak letak utk korang download je.. haha..

    [quote comment="3173"]takde lagu newboyzzzzzzzz kewwwwww!!!!!
    hahahaa[/quote]
    [quote comment="3174"]nasib baik ade lagu nikmat hari raya- src.
    ade la gak suara tomok
    wakkakakaka..!~[/quote]

    ape kes plak carik lagu newboyz ni? kata dah tak minat tomok? agagaga.. abg awak tuh ade nyanyi skali ke lagu tuh? hahaha..

    [quote comment="3175"]kay, asal ada lagu shades tu? hahaha. tu bukan lagu raya dowh. tu lagu putus cinta. haha[/quote]

    ya ampon.. tak pasan… haha.. aku dah buang.. :p

    [Reply]

  3. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="3177"]pergghh.. ni stok dgr smpai raye thn dpn ni.. hahahaa! tq2.. btw, gud luck xm! :D[/quote]

    haha.. ye ke? ade lagi ni.. tgh try upload ni.. connection prob.. so lambat sket.. haha

    [Reply]

  4. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="3176"]tibe2 ade lagu jangan kau ucap slamat tinggal
    haha..
    tu lagu raya ke?
    kekeke[/quote]

    hahaha.. tuh nama die lagu sesat.. dah, i dah tunjukkan die jalan balik.. die dah selamat pergi.. hahaha

    [Reply]

  5. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="3181"]kayyy
    tenkayuuu lagu2 u bg i last nite
    ngeh2
    takdela saje je nak lgu nb
    cik abg kite tak nyanyi pon[/quote]

    agagagagaga.. welkam.. die takde nyanyi? huhu

    [Reply]

  6. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="3183"]uiyooo… kool gila ko bagi mp3 download terbuka gini… he he… :)

    *lebih kool kalo ko zip kan semuanya…. ha ha ha[/quote]

    kool kan? hahaha.. thanks.. sorry la.. permintaan ko tak dpt aku penuhi buat masa ni… streamyx tgh slow mengalahkan kura-kura tertelan gajah.. susah nak upload skang ni..

    [Reply]

  7. ciK sYaFa says

    Ho ho ho!~ banyak giler lagu rayer… mintak ckettt.. hu hu hu… Slamat Berpuaser… Slamat Bersahur.. Slamat Berbuker.. Slamat Menyambut Seruan Exam.. hhihiihi

    [Reply]

  8. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="3193"]Ho ho ho!~ banyak giler lagu rayer… mintak ckettt.. hu hu hu… Slamat Berpuaser… Slamat Bersahur.. Slamat Berbuker.. Slamat Menyambut Seruan Exam.. hhihiihi[/quote]

    amik la.. sila2… ada lagi lagu2 raya yg lama.. tak dpt nak upload sbb connection slow.. haha..

    Selamat la semua yerk.. :p

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge