Tension! (Versi Super-Quick Update)

Tensi!

Nak sgt aku update? hehe. Ni update version super-quick punye… bukan sunquick ye. Ni la hasil lakaran aku akibat tekanan pada otak tahap 101 darjah celcius pada sepanjang minggu lepas. Ape cerita nye? aku tak mau cerita. Sekadar update dgn lakaran buruk aku ni. Ye, lakaran aku tidak secantik lakaran si senior yg dh grad dan mendapat kerja. Haha.

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    Dem yuh! ape kena mengena??? Hahahaha apa benda yg ko tension bro? Makin lama makin sikit plak entri ko.. humm citer jer kat sini lepas tension! :) Ko akan rasa lebih lega kalo share ngan kiterang… :)

    [Reply]

  2. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="2936"]Dem yuh! ape kena mengena??? Hahahaha apa benda yg ko tension bro? Makin lama makin sikit plak entri ko.. humm citer jer kat sini lepas tension! :) Ko akan rasa lebih lega kalo share ngan kiterang… :)[/quote]

    Ade kene mengena beb… hahaha… aku takleh nak citer kat sini arr buat masa ni.. nak jaga hati mereka2 yg terlibat… (dlm jahat2 tangan aku menaip, ade gak baik hati aku ni pk perasaan org lain) hahaha…

    [quote comment="2937"]asal aku rase cm familiar ngn tulesan ko?
    nk kate ko penah anto surat chenta kt aku,xde kn[/quote]

    Itu bukan tulesan rasmi aku… tulisan biasa aku lain.. itu hanye tulisan utk cakaran2 dan contengan2 kosong aje.. hehe.. ye, aku takde anto surat chenta kat ko.. yg ade pon cuma email chenta.. hahaha

    [quote comment="2938"]buruk giler katun ko…
    contengan ko pun kelam kabut….
    isk3…[/quote]

    terima kasih wahai pengkritik tanpa undangan.
    tetapi aku tidak memerlukan kritikan ko.. aku sedar mmg aku takde bakat melukis… tp bab contengan tuh, mmg saja nak buat kelam kabut.. tuh tanda nye otak tgh serabut… serabut tuh dah dicurah kat atas kertas.. haha

    [quote comment="2939"]ha’ah
    buruk gile katun ko
    ape kata blaja lukis ngn abah :p

    cheer up la kay~![/quote]

    hiyer.. aku tau mmg buruk.. saje aku nak memburukkan blog aku ngan lukisan buruk… aku takde bakat melukis.. blaja pon tak guna… Othman Putih (sasterawan) kata, kalo nak buat satu2 perkara, kene ade 2 benda penting. MINAT & BAKAT. Kalo ade salah satu je tak cukup.. kene ade 2-2.. baru bleh jadi.. so aku takde bakat… takyah buang masa bard nak ajar aku.. huhuhu

    [Reply]

  3. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="2941"]emo plak
    sori
    lain kali aku x komen lg[/quote]

    woih.. mana ade aku emo… itu fakta la.. hahaha.. aku tak emo la wei… kan kat entry aku tuh dah tules kata aku nye lakaran buruk.. haha.. ape la ko ni izi…

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge