Countdown to Show Bangsawan Tun Perak

Dengan ini, beta isytiharkan... dub dub.. dub dub...

Scene Istana Melaka – Bangsawan Tun Perak

Tolak hari ni, maknanye ade 4 hari lagi sblm Show pertama Bangsawan Tun Perak… sejak ahad lepas perut aku dah mula kecut… takut siot… latihan makin berganda… semua utk pastikan show akan menjadi lebih dari yg org sangkakan…

Semalam Pra-tonton sekali gus Press Conf Bangsawan Tun Perak di MITC Melaka… buat pertama kali dlm sejarah, pra-tonton Pementasan yg dihadiri lebih kurang 1000 org… and setelah sekian lama aku tak rasa stage fright, smlm gile2 nye terasa… hopefully show nnt aku bleh kurangkan stage fright…

Untuk anda yg tercari-cari info tentang show Bangsawan Tun Perak, ini aku sediakan :-

Tarikh : 25 hingga 27 Dec 2006

Tempat : Taman Budaya Melaka

Antara Pelakon : Razak Ahmad, Serina Redzuwan, Ahmad Busu

Artis Jemputan : Hamid Gurkha

Pengarah : Yalal Chin

Tiket : MASUK PERCUMA

Info Tambahan : Untuk pelajar MMU Melaka yg berminat menonton Bangsawan Tun Perak, tetapi mempunyai masalah kenderaan, BAS disediakan dari kampus ke Taman Budaya Melaka utk 3-3 hari show secara percuma… sila berkumpul di Round about pukul 7.30 mlm.

Nota Bangsawan : Bagi mereka yg tak tau kat mana Taman Budaya Melaka, boleh refer pada map yg aku sediakan. Klik sini utk MAP.

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1210"]Good Luck utk persembahan kau nanti :D
    tak lupe juga good luck utk finals~[/quote]

    thanks…

    [quote comment="1211"]good luck kay for ur performance. kalau aku dtg, aku bitau ko yach. :D[/quote]

    wokeh!~

    [quote comment="1212"]huwaaaa ni pergiiiiiiiiiiiiii :(( demit bizehhhh[/quote]

    dtg arr…

    [quote comment="1213"]kenapa “ni” pergi? NAK ok…bodo ni keyboard*salahkan keyboard. Paler dah meong. Dang~ >-)[/quote]

    sian ko bard.. :(

    [quote comment="1214"]tiket takde.. masuk percuma..
    nanti datang berebut2 tmpat… camana?[/quote]

    aku tak pasti kalo sesak… tp ape yg aku dgr, sblm ni ade show yg full house… dierang ttp bg masuk.. kalo tak cukup kerusi amik kerusi biasa letak kat tangga2 tuh… so kalo nak elakkan benda tuh dari jadi, better dtg awal, tunggu dpn pintu panggung… boleh dpt seat yg selesa…

    [Reply]

  2. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1219"]aku mahu datang jugaa!!!!

    aku mahu masuk blkg stage..

    aku mahu jd photographer x bertauliah…

    ahahahahaha~~~[/quote]

    ngko confirm kene dtg… huhu.. pasl backstage aku tak berani jamin… malas nak dgr bising2 nnt.. lagi pon masa show pelakon kene dok dlm bilik persalinan melainkan yg tgh ada scene… tgk la nnt mcm mana..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge