Raya, Raya, Raya…

Sejak aku balik, aku tak sempat nak update… Bz yg amat.. dan connection pon slow sgt… so ni just quick update

Aku rasa KRONIKUS semua dah dpt kad raya yg aku anta kat frenster… Kengkawan pon ade yg aku dah anta kat frenster.. tp sbb connection aku slow sgt tak semua aku dpt bg… so aku letak sini… aku tuju kat korang semua :)

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI… Maafkan segala salah silap aku.. :)

Kad utk kronikus…

Kad utk kengkawan…

Kad utk Semua User Jiwang

Nota utk Kronikus : Raya dtg arr umah aku… tp call dulu sblm datang yerk.. nnt boleh aku follow korang balik.. aku beraya umah korang plak… boleh buat mini togetha2..
Nota Raya : Yang lelain pon datang arr umah aku.. nak alamat? call aku.. ;)

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge