Lagi2 tag!~

Satu??!~~
Satu?!~
Letih tol bile sampai waktu virus tag merebak.. dgn sewenang2nye aku asyik diTAG.. erghh.. sbb dah lama tak update, aku layan je lar tag..1st tag, dari izi… walaupun die tak ckp kat tag tuh die tag sape.. tp dgn sewenang2nye die ckp kat ym suh aku jawab… ciss…

First name yg terlintas….
1. u sit near to in class
~ Fadhli
2. has great looking hair
~ mamat cina scorer kelas aku
3. has a great smile
~ Miss Norain *lecturer cyberP lagi satu nye group

4. has a deep voice
~ Cikgu Johannis *cikgu skola rendah aku.. misai melentik..

5. has a cute laugh
~ Miss T Connie *tutor Math Tech 1 aku.. sgt comel die gelak + terer (wakil malaysia utk IMAGINE CUP MICROSOFT)

6. has a wild laugh
~ Gabungan Syap + Chii + aku *miahahaha… lagi horror dari syap gelak sensorg..

7. looks cute with makeup on
~ urmm.. tak tau
8. is funny
~ nik *lama tak jumpe mamat ni..
9. is good in drawing
~ izwan *skolmate (form 1 – 5) & klasmate (form 4-5).. melukis potret spt professional
10. is tall
~ bob syiekh Izad
11. has C.A.T. hair
~ err.. tatau
12. has nice eyes?
~ cikanot
13. is good in math
~ awi *slalu dpt full mark utk add math masa form 4 – 5
14. has pink cheeks
~ tak sure
15. is good in volleyball
~ haku kot? :p *perasan je lebey…
16. is good in badminton
~ Rizal Misnan *budak kampung aku yg jd pelapis skuad kebangsaan sejak skola lagi…
17. loves to play the guitar
~ tajul *kot
18. loves his/her handphone
~ Syap *takleh berenggang dgn hp die…

19. is tall
~ soklan ni dah 2 kali aku rasa..
20. is short
~ adam? *jgn marah arr adam :p
21. has cat eyes
~ tak tau…
22. Hansome guy
~ ntah *aku tak reti nak bezakan hansome tuh mcm mana.. :p

23. Beutiful girl
~ ade sorg junior tuh *nama tatau.. slalu nampak dari jauh je
24. has a cooool last name
~ tarak kot…
25. no.22′s love interest
~ takde sape, so tak de lar…
26. no. 12′s love interest
~ Cikanot : Silat?
27. no. 18′s love interest
~ Syap : menyewelkan diri…
28. no. 11′s love interest
~ tarak lagi :p
29. no. 13′s love interest
~ awi : ntah.. dulu time skola die ske senyap, senyum dan study (3S) :p
30. love’s pink
~ totin & izi
31. who you’d like to give you a testimonial
~ stop da virus… cukup!~
2nd tag dari chii plak… 50 tawun tak dpt masuk blog die (tipu ni sampai 50 tawun)… masuk2 tgk dah kene tag.. ades…
1) 1 Ramadhan 1427 Hijrah anda berbuka puasa dengan siapa dan dimana?..berbuka ngan family kat segamat.. semua org ade.. tp kesian kat adik aku kene siap2 sbb bas die balik UUM kol 8 mlm…2) Apa persiapan anda menjelang hari raya?
tolong abah jalankan bisnes kot.. haha.. order sedang melambung spt tahun lalu… abah tak larat sorg2.. so tak pk raya ahh :p
3) Sepanjang sebulan berpuasa, agak2 kemana lokasi berbuka yang akan menjadi pilihan anda?
tatau… kdg2 naik blank nak buka kat ner…
4) Pendapat anda,berbuka puasa di Hotel?
kalo dpt yg yg berpatutan (bawah RM30.. ade lagi ke hah?) ok je.. dulu besday aku kene time puasa.. 3 taun berturut2 besday aku berbuka kat hotel… celebrate katanye :p
5) Adakah anda suke menghantar kad raya (by pos) kepada rakan2, sahabat handai dan kekawan anda?
sy pelupe nak gi pejabat pos.. so malas (alamak, besday present diane tak pos lagik! #-o )
6) Oleh itu kirimkan lah Kad raya anda kepada aku di alamat berikut :-
Kay @ Khairul
No 10, Jalan Mida 1, Taman Mida, 85000 Segamat, Johor
*nak dtg raya pon buleh.. tp call dulu.. kang takde kat umah padan muke :p
7) Orang – orang yang namanya ada dibawah kena jawap entry nie. + with alamat ye..
Mereka yg bertuah ialah : ~stop da tag virus!~~
Sekian adanye…

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1114"]anda seorang blogger yg bagus kerana menghentikan virus,
    syabas dan tahniah kpd anda[/quote]

    bagus lar sbb ko tak kena lagi.. >:p

    [Reply]

  2. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1116"]baapak ko niaga apa raya2 ni?
    jual karbait ke?
    huhu[/quote]

    ade arr ;))
    ko nak aku tembak ko pakai meriam buluh ke? :D

    [quote comment="1117"]ada nama aku le
    kesian ko tag aku xde nama ko :twisted:[/quote]
    :|

    [quote comment="1118"]sampai nganga2 mulut ko eyh:-”
    ayah ko niage ape?lupe aa[/quote]

    itu sbb tgh menjerit lar…
    jerit “PULL!!~~ PULL!~~” (terpaksa speaking sbb mamat dpn aku tuh mat bangladesh :p )
    ko lupe? :(

    [Reply]

  3. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1120"]kalau sbut pull..
    takan sampai ternganga mulut?
    kalau pull.. dia muncung je.. :-?[/quote]

    adeh ko ni.. penah main tarik tali tak?
    sebut pull tuh bukan mcm ckp2 biasa..
    mesti arr jerit pull dan jerit utk naikkan semangat.. tuh sampai gitu…

    [Reply]

  4. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1122"]oooh.. sebut pull sambil jerit ke?

    ” puulllll aaaaaaaaaaaaa!! ” camgitu ke? :-?[/quote]

    aaa.. lebih kurang gitu arr… :|

    [Reply]

  5. says

    [quote comment="1122"]oooh.. sebut pull sambil jerit ke?

    ” puulllll aaaaaaaaaaaaa!! ” camgitu ke? :-?[/quote]

    kene beguk ke?nak jerit pull x leh muncung
    miahahahah :twisted:

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge