Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1147"]smoga cpat sembuh..
    er.. tu gamba apa?
    ular sawa???

    :-”[/quote]

    Thanks..
    itu ular sawa batik spesis makan ketupat dgn sambal kacang…

    [quote comment="1148"]smoga cpt sehat kay

    nash:tu bkn ular sama le…beruang kutub kot :twisted:[/quote]

    thanks izi..
    beruang kutub?
    a`ah.. beruang kutub pakai baju melayu baru balik smayang raya… :p

    [quote comment="1149"]mungkin ular sawa tgh menelang beruang kutub kut :-”[/quote]

    menelang tuh ape? menelan aku tau lar :p
    tak lar.. tuh beruang kutub tgh bercanda ria dgn ular sawa :p

    [quote comment="1151"]hahaha…kesian kay
    da la x sehat
    ape2 pon, aku harap ko cpt2 sehat erk[/quote]

    hahahaha..
    aku tak kesah pon..
    thanks izi..

    [quote comment="1153"]sekarang ni musim panas dan hujan….. gunung pun bisa runtuh. apatah lagi kita umat manusia… achoooo[/quote]

    sistem imunisasi aku dah tak btol.. tuh aku senang dpt sakit..
    ko pon selsema ke PB? :p

    [quote comment="1154"]lagi beberapa hari saja lagi[/quote]

    apekah?????

    [quote comment="1155"]uisk…lame nye tak sihat…tak update pun lagik?[/quote]

    masih ada saki baki tak sehat + bz kemas barang baru pindah umah sewa… insyaAllah sehari dua lagi ada update.. :)

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge