Diserang virus tag!~

Incik Bard sgt jelesh tgk aku baru nak announce cuti sempena exam… tak pasal2 die tag nye aku… ade masa terluang ni, aku buat lar kejap.. tak sampai bape minit pon.. :p

5 things I would do if I were a millionaire:
1. Nak beli rumah impan… besau sgt2.. nak bawak family aku dok situ..
2. Nak gi Haji & Umrah satu family…
3. Besaukan bisnes ayah aku…
4. Cuti2 Malaysia pastu gi Venice, London ngan Washington DC
5. Sapot adik2 aku blaja… tak yah amik PTPTN lagik…
5 bad habits:
1. Ske tangguh keje…
2. Pemalas nak study…
3. Kalo dah dok dpn tv, tak reti nak gerak (kalo kat segamat la)
4. asyik melepak kat ruang tamu(kat segamat), malas nak naik bilik, malas nak gi dapur (aku penah balik tanpa jejak kat bilik aku :p )
5. ske hantuk kepala kat dinding bile tension
5 things I hate doing:
1. buat esemen..
2. amik exam (pasni takyah gi exam bleh tak?)
3. beratur panjang2 kat ATM…
4. tatau
5. takde kot? :-??
5 things I will never do:
1. Clubbing (err.. aku penah bersumpah)
2. Menonggang arak
3. Bunuh diri
4. lupekan parent
5. lupekan asal-usulku…
5 things I regret doing:
1. Pindah ke Teknik Kluang
2. tak study bebetol masa final sem diploma sampai kene extend..
3. Tak pulun masa buat FYP Diploma.. Project nye hancuss…
4. tak buat credit transfer sem lepas.. kan dah takleh nak transfer satu subjek ni!~~ aih :-< 5. buat perkara2 yg tak sepatut nye itu (Arrghh!~~ Bad Memories!!~ ~x( )

5 favourite toys or things:

1. Kamera Lumix DMC-FX8
2. Yahama SS ku yg ske fogging…
3. enset 3220 (lagi kuno dari bard)
4. laptop ku…
5. Treo 600
5 people I choose to do this:
1. Chii (*wajib buat!~)
2. Syap (*wajib buat!~)
3. Diane (*pon wajib buat!~)
4. Nash (*juga wajib buat!~)
5. Nesya

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1098"]ouh buat jugak akhirnya…ingat tader orang nak baca entry aku sebelum midvalley tu..

    WohoOOoOOooooo:mrgreen:[/quote]

    gile cepat ko komen… aku tgh edit lagik entry tu.. ah.. biarkan lar die cacat anggota..erghh.. ~x(

    [Reply]

  2. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1100"]Wakakaka maner la aku tawu…mrasa komen no 1!!!!! Tepuk plis~[/quote]

    =d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>

    cukup ka bard? :p nampak sgt ko tgh kebosanan bard :p

    [Reply]

  3. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1102"]aku demam… :((

    alasan tu bleh x aku buat utk malas nak apdet? haha[/quote]

    tak bleh! kene update gak!~ ko demam2 pon dok dpn pc gak :p

    [quote comment="1103"]:-”

    lalala~ saya baca tajuk je.. :D[/quote]

    oklah tuh.. baca tajuk + bg komen… buat cukup syarat :p

    [Reply]

  4. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1105"]n3sya tak wajib buat kan?? haha :P[/quote]

    nak edit balik arr.. wajib buat gak!!~ :p

    [quote comment="1106"]hampes tauu. aku kene tag menda ni dr 2 org.. :(([/quote]

    naseb baik aku tak tag ko :p

    [Reply]

  5. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1108"]aku pon nak buat
    tp nnt kot
    :p[/quote]

    sukati ko :p

    [quote comment="1109"]:-”:-”:-”:-”:-”:-”:-”:-”:-”:-” tgk la kalo rajin..pas raya ke..
    taun depan ke:d/[/quote]

    erm.. bahek lah :|

    [quote comment="1111"]hish ko ni..stadi dbase x smlm?nnt rajin2 aku wt[/quote]

    aku stadi lar.. menda ni aku buat brape ari sblm database lar..

    [quote comment="1112"]fuh.. terselemat :-j[/quote]

    nasib ko lar labu..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge